7PCS/Lot 3cm 1.8 g MIni Momeli de Pescuit Stil Clasic Minnow de Pescuit Momeală pentru Pescuit Momeală de Pescuit Set

33.71lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


imbait pește japonia wobbler momeli pentru pescuit crankbait Atrage crankbait momeli de pescuit china pescuit nada lingura momeala wobbler pescuit nada grea de pescuit nada pescuit crankbait atrage mână momeala minnow mini crank bait 3d ochi 6segment swimbait atrage bass scufundarea păstrăv wobbler japonia pescuit wobbler set

7PCS/Lot 3 cm 1,5 g Momeli de Pescuit Stil Clasic Minnow de Pescuit Momeală pentru Pescuit Momeală de Pescuit Set

Caracteristici: Pescuit Nada este de înaltă calitate este o bilă de Oțel în pescuit nada Pescuit nada este realiste cu privire la forma și culoarea de Înaltă durabilitate și flexibilitate balama care poate fi folosit atât în apă dulce și apă sărată

Caietul de sarcini : Lungime de aproximativ:3 cm Greutate despre:1,8 g

Pachetul Inclus: 7 x Momeli

Condițiile de plată a permis să fie făcută de Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union , Transfer Bancar și așa mai departe. De plată și de Livrare trebuie să fi confirmat în timp util după ce ai primit produsele comandate.

Postul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea de plata compensate. Nu putem nava duminica și alte sărbători legale. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului de a Ne livra un produs în funcție de adresa rămas în sistem, cu excepția note speciale de la cumparatori! Asigurați-vă că adresa este corectă atunci când vă cumpărați articole în Aliexpres Timpul de Livrare depinde de Modurile De Transport și Transportul pe Distanța de țări diferite, a Estimat Timpul de Livrare, după cum urmează:

A. Expediate prin EMS: 3 - 15 zile. B. Expediat prin DHL: 3 - 7 zile.

C. Expediate prin UPS: 2 - 7 zile. D. Expediate prin CPAM: 15 - 39 de zile.

E. Expediate prin HKPAM: 10 - 25 zile.

Orice întrebare,nu ezitați să ne contactați. Dacă din anumite motive nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne e-mail în termen de 3 zile de la primirea pentru un schimb sau o retun. Dacă se întoarce elementul(s) trebuie să fie în starea inițială (neutilizate în orice mod) și cu toate originalpackaging, manuale si accesorii. Cumpărătorul este Responsabil pentru toate Taxele de Transport.

Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit și plăcută la cumpărături cu noi înțelegem preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va face eforturile noastre de a rezolva probleme. Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 12cm (5.91in x 4.33in x 4.72in)
Greutate Pachet 0.03kg (0.07lb.)
Tip De Unitate mulțime (7 piese/lot)
Poziția Ocean De Pescuit Cu Barca,Ocean Rock Fshing,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Rezervor, Iaz,Râu,Flux
Tip Momeală Artificială
Numărul De Model CB004
Lungime 3cm
categorie Nada
Greutate 1.8g
Nume De Brand FDDL

Produse similare