AriesLibra Profesionale Formă De Umbrelă De Unghii Ceramică Burghiu Ceramica Cutter Electric Manichiura Pedichiura Unghii Mașină De Găurit

23.98lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acest lucru este mare pentru toate tipurile de unghii lucrare de sculptura, de lustruit, pentru lustruire. Convenabil de a folosi și lumină greutate . Compact și ușor pentru a stoca sau de a lua cu tine. Mare pentru un salon sau utilizarea acasă! Caracteristici: - Remodelarea unghiilor. - Intersectant dungi capului de foraj poate ajuta poloneză și remodelarea unghiilor. - Elimina pielea moartă . - De dimensiuni mici și cuspidal de design face mai ușor pentru a elimina pielea moartă de aproape de unghiile tale. - De asemenea, poate fi folosit pentru a removel moarte ale pielii pentru unghii și unghiile de la picioare. - Ceramică și oțel inoxidabil. - Este confectionat din ceramica si otel inoxidabil, nu este ușor de rugină. - Poate fi de asemenea utilizat pentru ștergându gel de unghii. - Cutie de depozitare este prevăzut, mai ușor pentru a stoca. - Acest produs este un profesionist de unghii burghiu pentru nail art mașină.

CAIETUL de sarcini:

- Dimensiune:Albastru Mediu

- Tip: Instrument Nail Art - Material: Zircona Ceramice Cap - de-Culoare:Alb - Greutate de marar pic:12,6 g/0.48 oz PACHETUL INCLUDE: - 1 buc Ceramic Nail Art Burghiu

>> Duritate Mai Mare

Fabricat de înaltă calitate, ceramica pe zirconiu, mai mare duritate și rezistență la uzură mai mare, face biți viață mai lungă a sculei. Între timp, ea are mai bun de performanță decât bucăți de metal.

>> Disipare A Căldurii Excelent

Cu o eficienta mai mare a căldurii decât de metal, astfel încât bits nu va fi fierbinte în timpul mult timp folosind.

>> Ușor De Curățat și Dezinfectat

Se spală burghiul prin apă curată în mod direct, decât pur și simplu puteți dezinfecta pic prin alcool medicinal. Este atât de convenabil, eficient și de economisire a timpului pentru manichiura ta.

>> Mare Antibacterian Caracteristică

În procesul de producție, vom adăuga anorganice agent antibacterian, astfel încât suprafața de ceramică are efect antibacterian. Se poate persistent inhiba și ucide bacteriile și alte microorganisme.

>> Rezistenta de acid, alcaline

Ceramica este constituit de silicat, care este stabilă proprietăți chimice. Deci burghiu poate rezista acid, alcaline și alte caustică material.

>> Cel Mai Bun Universalitatea

Potrivit pentru manichiura, pedichiura, uz stomatologic etc.

Notă: ambalaj din material plastic de culoare va fi trimis la întâmplare.

Dacă vă plimbați mai multe produse, vă rugăm să faceți clic pe

NOTĂ:

- Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

- Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

CONDITII DE PLATA:

Din motive de securitate, vom livra comenzile la adresa de livrare ai confirmat cu Escrow.

TRANSPORT:

- Conditii de Livrare:

Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.

- Companiile De Transport Maritim:

Noi sprijinim de transport "China Post Air Mail"sau"HK Post Air Mail"(≤ 2 kg),"EMS"sau"DHL"

Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

FEEDBACK-ul:

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ. Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.

Notă: ambalaj din material plastic de culoare va fi trimis la întâmplare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 12cm x 22cm (5.91in x 4.72in x 8.66in)
Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Tip De Unitate bucata
manichiura cutter Nail Art Instrument
unghii ceramică pic cutter unghii
culoare Alb
Shank 3/32"
Nume De Brand AriesLibra
manichiura mașină unghii burghie
unghii electric drill manichiura pedichiura
categorie Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Prize De Tip UE&SUA
Dimensiune 1pc
Numele produsului Formă De Umbrelă De Unghii Ceramică Burghiu
Articol unghii mașină de găurit
electric burghiu de mână pilă de unghii electric
Tip De Element Manichiură Electrice De Gaurit Si Accesorii
Material Ceramica
Numărul De Model unghii de foraj

Produse similare