Noi 2017 Diamante Perle Femei Saci de Seara cristal roșu Sac de Ambreiaj Nunta Mireasa Ghearele Petrecere Cina Pungă Geantă de mână de Lanțuri

347.93lei

Adauga la lista dorintelor

Femei Genti

Descriere produs


Moda si Rafinat 100% de înaltă calitate

diamant saci de seara

DIMENSIUNE SAC după CUM URMEAZĂ: Lungime:18cm Latime:5cm Mare:11cm

Lant: 50cm

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit ar putea avea o întârziere de câteva zile în timpul sezonului de vacanta.

6. Ar putea fi ocazionale întârziere în transportul maritim internațional, ca urmare a controlului vamal, vreme rea, întârzieri de zbor. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări coletul și răspunde cu promptitudine.

7. Timp De Livrare:

1. Vrem ca tu sa fii multumit 100%!

2. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

4. Va vom returna INTEGRAL, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor

GARANTAM:

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Vă doresc un minunat cumparaturi de pe Vilatudor.ro!

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi, vă rugăm să ne dea 5 stele dacă vă mulțumiți cu rochia,vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice probleme.puteți trimite e-mail sau chat cu noi on-line,toate e-mail va fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare,dacă nu primiți răspunsul nostru,vă rugăm să retrimiteți e-mail,vă vom răspunde cât mai curând posibil

MAGAZINUL NOSTRU LINK-UL:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 7cm x 15cm (5.91in x 2.76in x 5.91in)
Materiale De Captuseala Poliester
Nume De Brand XIYUAN
Gen Femei
Exterior Nici unul
Duritate Greu
Numărul De Model 102
Ocazie Versatil
Tip De Element Genți de mână
Model Tip Printuri De Animale
Genți De Mână De Tip Saci De Seara
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Decor Diamante
Material Principal Metalice
Tip De Închidere Hasp
Stil Rochie
Numărul de Mânere/Curele Single
Forma Minaudiere

Produse similare