Fouriers 31.8 mm OD2 Baterie Mount Titularului De S H I M O N O Di2 EW90A EW90B Intersecția Extindere Adaptor

56.48lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Fouriers 31.8 mm OD2 Baterie Mount Titularului De S H I M O N O Di2 EW90A EW90B Intersecția Extindere Adaptor

6° 17° Descriere Produs:

Compatibil cu S H I M O N O® Di2 Joncțiune Pentru Ø31.8 furculita (OD2 pentru G I O N a T) Material: AL6061-T6 CNC făcut Unghi: 6° și 17° C-C Lungime:45/55/ Greutate: 6.5 g/buc Culoare: negru/albastru

S H I M O N O® DI2 Intersecția adaptor făcute de către CNC. Sigur instala Di2 Intersecția sub stem, fără nici zip-ties. Un simplu distanțier instalare pentru o mai curat și profesional. Alege din 2 unghiuri diferite.

PLATA:

Acceptam plata prin Noi ( card de credit ,card de uniune și așa mai departe)

Plata trebuie făcută în termen de 20 de zile de inchidere a licitatiei

SUMA TOTALĂ DATORATĂ include finală de licitație prețul.

S&H va fi determinată pe baza LIVRA LA adresa.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: S&H NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.

Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii

LIVRARE: Comenzile procesate în termen de 24-48 de ore de verificare de plată. Am doar nava a confirmat ordinul de plată sau adresa. Adresa dvs. de plată trebuie să se potrivească pentru ai adresa de livrare, dacă nu ,vă rugăm să ne contactați în primul rând. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului! Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, mâner de timp variază de la produse diferite!

Timp de livrare: în statele UNITE ale americii marea BRITANIE ,nava de china epacket cu urmărire dai, aproximativ 7-25 zile lucrătoare. În alte țări,nava prin china post cu urmărire dai, aproximativ 15-25 zile lucrătoare.

DESPRE FEEDBACK-UL:

Feedback-ul dvs. bine și cinci stele va fi apreciat .ȘI vom lăsat o FRUMOASĂ feedback-ul imediat după ce ai cumpărat-o.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul BUN este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback-ul negativ, astfel încât să putem comunica cu probleme și de a lucra afară. Satisface nevoile dvs. este primul nostru obiectiv.

Vă mulțumesc !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Componente Saboți
Greutate 7g
Tip di2 muntele
culoare Negru
Model Pentru SHIMANO Di2 Joncțiune Pentru 28.6 furculita
Material din plastic, cu aliaj
Pentru 31.8 mm furca

Produse similare