Barbati Camuflaj Nailon Piept Pachet Militare MOLLE Piept, Umăr Geanta de Vânătoare Echipament de Călătorie Bărbați Impermeabil de Călătorie Sac de Talie

58.38lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Barbati Camuflaj Nailon Piept Pachet Militare MOLLE Piept, Umăr Geanta de Vânătoare Echipament de Călătorie Bărbați Impermeabil de Călătorie Sac de Talie Transport Gratuit Notă:Magia Logo-ul și Mici molle saci sau Ceainic saci NU este Inclus !!!!!

Atenție, Vă Rugăm!(Citirea cu atenție înainte de a comanda) numărul De urmărire pot fi urmărite în China, dar nu pot fi urmărite din China pentru comenzi mici(preț, pentru că ai să înțelegi. 1. În fapt,viteza de primire a avut nimic de-a face cu numărul de urmărire 2. După 50 de zile (Federația rusă 60 zile), dacă încă nu pot primi produsele, contactati-ne in timp util si va vom returna sau retrimite. 3.Te rog nu deschide dispute în termen de 50 de zile(Federația rusă 60 zile), dacă aveți orice întrebare, pls nu ezitați să ne contactați ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta ,multumesc rusă Prieteni vă Rugăm să Ne Lăsați Numele Complet din Cauza Politicii ruse,vă Mulțumesc! Notă : 1. Noi aici sfătui să luați un clip video atunci când deschiderea coletului în cazul în care primiți coletul incomplet sau neconform. 2. Ca de obicei,ne declare valoarea de o valoare mai mică ca USD21(Pentru Servicii Poștale) Sau USD30~USD52 Pentru transport DHL.Dacă aveți orice cereri speciale,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru dumneavoastră.Vă rugăm să constate că nu vom accepta mărfurile returnate ca urmare a taxei vamale. În scopul de a proteja dreptul dumneavoastră,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați dacă aveți orice întrebare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Husa De Ploaie No
Nume De Brand Protector Plus
Sistem De Transport Sport în aer liber talie pack
Gen Unisex
Rucsacuri De Tip Softback
rucsac casual elev de școală sac geanta casual umeri sac sac de școală
Style1 Armata Calitate Tactice Sac
Material Nailon impermeabil
Ocazie De vânătoare,Școală,zbura de pescuit,camping,turism,alpinism,trekking
Stil Bărbați Femei genti de voiaj
Numărul De Model Y105 Molle
Interior Interior Slot Buzunar,Compartiment Interior,Calculator Intermediar
Funcția Sport în aer liber Tactici Piept Pachet

Produse similare