50pcs 8*20mm Albastru Picaturi Fatetate de Cristal Margele de Sticla Pandantiv Bijuterii se Potrivesc Colier Artizanat Cortina Candelabru DIY Face

34.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Noi Sosesc cu Ridicata 50pcs/lot 8x20mm Albastru Lacrima Picaturi Fatetate Chineză de Cristal Margele de Sticla Pandantiv Bijuterii se Potrivesc Colier Artizanat Cortina Candelabru de Cristal DIY Face

Articol Cantitatea 50pcs

Articol Nr.

Sticla De Cristal Lacrimă Margele Pandantiv 013

Element De Materiale

Cristal

Culoarea Principală

Albastru

Element Dimensiune Aprox

Aprox : 8*20mm

Element De Forma

Lacrimă În Formă De Picătură

Măsura De Conversie

1mm=0.0393 inch, 1 inch=25,4 mm

Element Useage se Potrivesc Bijuterii Colier Artizanat Cortina Candelabru de Cristal DIY Face

Notă: 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea de margele: 8*20mm vă Rugăm să nu imagine dimensiunea de margele,vă rugăm să verificați dimensiunea care aveți nevoie ,atunci puteți evita probleme ,vă mulțumesc ! (Deoarece margele de manual ,deci nu poate fi 100% perfect pentru fiecare unul pentru tăiat ,sper că puteți înțelege această problemă normală. ) 2. Datorită diferenței dintre monitoare diferite, poate imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc! ** Alte Culori De Margele

** Obține alte populare articole de vânzare fierbinte aici~~

** Detaliu De Ambalare

Fiecare comanda este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în timpul tranzitului.

** Procesul De Cumpărături

** Despre Transport

1.Cele mai multe dintre pachetele noastre sunt trimise prin POST AIR MAIL în termen de 3 zile de lucru după ce vom primi plata.

2.În mod normal, va vom trimite coletul prin E-pachete pentru statele UNITE ale americii,va dura aproximativ 7-30 zile pentru a ajunge.

3.China Post Airmail Transport durează în mod normal în termen de 15-45 de zile. Exact de zile de livrare variază în funcție de diferite țări. Uneori dura un pic mai mult , din Cauza expediere Locale sau din alte motive . S-ar putea merge mai mult de 30 de zile ,vă mulțumesc pentru înțelegere.

4.Uneori vom trimite produsele prin DHL SAU FEDEX gratuit pentru unele țări în cazul în care scopul este de peste 150usd.(În cazul în care parcela este de mare volum ,nu putem face )

5. NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa, vă rugăm să verificați cu atenție înainte de a plasa comanda ,vă mulțumesc !

** Express-Ul De Urmărire

NOTĂ: Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele vamale și orice alte taxe în timpul de livrare ! Toate produsele trebuie să fie expediate la Vilatudor.ro verificat adresa.

** Conditii de Vanzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, acesta poate fi returnat în starea inițială în termen de o săptămână de la data primirii. va vom trimite rambursare completă, împreună cu costul de transport maritim de îndată ce vom primi produsul. Dar cumpărătorul ar trebui să plătească pentru returnare.

** FAQ

** Feedback-ul

** Despre Noi

Noi Sosesc cu Ridicata 50pcs/lot 8x20mm Lacrima Fatetate de Cristal Margele Pandantiv Bijuterii se Potrivesc Colier Artizanat Cortina Candelabru de Cristal DIY Face

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 8cm (3.94in x 5.91in x 3.15in)
Nume De Brand MISSDEAR
Numărul De Model Sticla de cristal margele pandantiv 013
Dimensiuni
Diametru Exterior 20mm
culoare
Tip De Element Margele
Fine sau de Moda Moda
Articol Greutate 1.5g
Stil
Material
Element De Forma Marchiza Forma
Se Potrivesc Pentru
Articol Diametru 8mm
forma

Produse similare