Faimosul brand oroaroma naturale nucsoara ulei esential de masaj Calma nevralgie de a stimula circulația sângelui ulei de nucsoara

22.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Aspectul Nucsoara miros puternic Sabian la tropice. Ele cresc pe hardy copac vesnic verde, cu o înălțime de până la 13,7 metri, un bărbat planta copaci pot fi polenizate la 20 de nucsoara nucsoara Planta arbori de sex feminin. Deși nativ pentru a Moluccas Insula, se trasează, de asemenea, a apărut în Penang, Java, Indiile de Vest și Sri lanka. Se pare ca un mic piersic, dimensiunea, forma și chiar marele decalaj între calitatea. Nucsoara ulei esențial din semințe de nucleol, coji de fructe este un alt ulei esential --Buzdugan (NUCȘOARĂ), ulei esențial de ieșire, uleiul nu este ușor. Structura chimică Alcool, borneol, geraniol, linalool, terpineol Fenol - eugenol, myristicin, Huang Zhangnao Terpene fum - camfen, cinene, pinen eficiența de Lucru Analgezic, anti-spasm, antiemetic, antibacterian, afrodisiac, și inima, eliminarea flatulență, stimularea fluxului menstrual, laxativ, livrare, motivația, benefitt stomac, un supliment. Medium cu efect lasă inima Să aibă vitalitate, de asemenea, poate face sens de sincopă disipa, sobru răspuns. Efect fizic efectul principal în sistemul digestiv, în special, ajută pentru a rupe în jos grăsimi și alimente amidon, și de a promova poftei de mâncare. Puteți îmbunătăți, de asemenea, flatulență, greață, vărsături, periodice halitoza și diaree. Poate preveni eficient constipatia, este intestinale agenți antimicrobieni, este declarat a fi capabil de a digera calculi biliari. Este tonic al sistemului de reproducere, din cauza naturii și este foarte asemanatoare cu a estrogenului, reglabil pic de sânge, a atenua durerea. Pe bariere, este, de asemenea, foarte util, deoarece are efect afrodisiac. În plus, aceasta poate întări forța de contracție musculară, astfel încât producția este de foarte mare ajutor. Ea aparține cald esență de ulei, folosit pentru masaj poate îmbunătăți dureri musculare, dureri reumatice, mai ales pentru mulți ani de o boală. Se spune că acesta poate, de asemenea, reduce durerea de dureri severe. Foarte stimulare ulei, poate fi dat la inima vitalitate, de a promova circulația sanguină. Pielea efect Benefic pentru parul Amestec de uleiuri esentiale de piper Negru, scortisoara, cuisoare, coriandru, chiparos, tămâie, galbanum, lamaie, lime, menta, portocale, patchouli, rozmarin, arbore de ceai.

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

1. Suntem pe deplin de garanție produsele noastre. Toate elementele sunt în stare de brand nou, dacă nu se specifică altfel în altă parte în descriere. 2. Toate declarațiile, - defecte sau altfel - trebuie să fi preautorizate. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o autorizație și se întorc adresa înainte de a trimite produsul înapoi. 3. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră ASAP 2. Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

1. Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul, dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra. 2. Cumpărătorii internaționale, vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand oroaroma
Numărul De Model RD4564
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
Eficacitatea Hidrateaza, Hidratat Se Estompeze, Riduri
Utilizare spa , masaj , aromoterapie
Numărul Certificatului De ISO/8754_2007_79814
Țara/Regiunea de Fabricație Italia
De Îngrijire Pentru
NET WT 10ml 30ml 100ml
Ingredient nucsoara ulei esențial
Aplicați piele
Tip De Element Ulei Esential
Uleiuri esențiale de Calitate

Produse similare