Cel Mai Bun Brand De Moda Bijuterii Argint 925 Cristal Colier Pentru Femei Cadou N028

54.87lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


NE $ 7.5 / Preț

NE $ 5.39 / Preț

US 12.99 dolari / Preț

NE $ 13.99 / Preț

NE $ 17.99 / Preț

NE $ 5.99 / Preț

NE $ 5.59 / Preț

NE $ 14.2 / Pret bun venit la magazinul meu Nume: Moda de Argint\\ Colier Material: Argint 925 + Cristal Artificial Dimensiune: P leasing vedea imaginea de bijuterii Acest acord cu ue în domeniul mediului cerința de a Purta Ocazie: Nunta / Logodna / Aniversare / Propune/Petrecere/Cadouri Cadou pentru: prietena / Sotia / Mama / Bărbați de Ambalare: Fiecare în Sac de OPP

Despre noi:

Nicio întrebare / solicitare specială vă rugăm să ne contactați. Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 24 de ore.

Feedback-ul:

Desigur, vom fi bucuroși să ofere un feedback pozitiv pentru fiecare cumpărător. În același timp, odată ce sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.

Ar trebui să fi recunoscător dacă ați putea să ne dea feedback-ul pozitiv. Dacă nu sunteți mulțumit cu ei, vă rugăm să ne contactați în primul rând,

Și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema, care ar trebui să te satisfacă. Te rog să mă crezi că totul poate fi rezolvat prin comunicare. Vă mulțumesc foarte mult!

Transport:

Ne va livra produsele în termen de 48 de ore de la plată. Ne va livra produsele prin singpost sau China post la nivel mondial. De obicei, durează 15-28 zile.Toate produsele pe care le cumpara de la noi vor fi expediate prin scrisoare care face ca mărfurile sosesc în condiții de siguranță. Vă rugăm să cumpere cu încredere.

Retur:

Noi va garantam calitatea elementului înainte de a le livra. Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile și a vrut să se întoarcă, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la primirea acesteia. Dar costul de transport maritim ar trebui să fie plătite de tine. După receving produsele, voi returna banii, dar nu include costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand FORIȘ
Colier Tip Pandantiv Coliere
Lungime 45CM
Stil Clasic
Numărul De Model N028
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Material Cristal
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Coliere
Metale De Tip Argint
Dimensiune Pandantiv Nici unul
Gen Femei
Forma\model Planta

Produse similare