Wtsfwf ping Silicon Cauciuc Clema Pentru Sublimare 3D 8inch Plăci de Imprimare 3D Vid Mucegai Silicon

52.48lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Wtsfwf Freeshipping Silicon Cauciuc Clema Pentru Sublimare 3D 8inch Plăci de Imprimare 3D Vid Mucegai Silicon

Livrare:

Așa cum am afirmat de multe ori, China post air mail (CPAM) nu este constantă, nu pot promite colet care a fost trimis prin CPAM vor fi livrate rapid și la timp. Dacă coletul nu au fost livrate conform așteptărilor, vă rugăm să contactați-mă în primul rând, nu se deschide disputa fără communite cu mine.

dacă coletul este urgentă,vă sugerăm să utilizați commerican expres, cum ar fi fedex,tnt,dhl,ups.etc.

Va vom trimite bunuri în Federația rusă cu unul special china post air mail,mai repede decât în mod normal china post air mail.deci bunurile trebuie să fi sosit în termen de o lună.bun venit clienții din Rusia.

Sublimarea cunoașterii

DIY poze pe cazuri,tricouri,cani,farfurii atât de imprimare,aveți nevoie de căldură apăsați printer mașină pentru a realiza ideea ta

putem furniza un set complet de sublimare produse și servicii tehnice.

1.Epson inkjet printer în localnici pentru a imprima imagini(EPSON R230,R270,R290,T50=L801,1390=L1800,1400,1430).cumpăra în localnici.

2.sublimare termică apăsați printer mașină,putem furniza.

3.cum pentru sublimare cazuri de imprimare,sublimare cazuri, matriță de metal,cerneala sublimare,sublimare hârtie sunt în nevoie,ne poate furniza.

4.cum pentru cani,farfurii de imprimare,sublimare cani sau farfurii,cana sau farfurie cleme sunt în nevoie,putem furniza cleme, cani sau farfurii pot fi cumpărate în localnici, deoarece acestea sunt ușor pentru a rupe în cele de transport.pentru materiale,sunt de sticlă,ceramică și plastic.orice material trebuie să poarte 200grade timp sau mai mult și au sublimare strat.

5.imprimarea pe nailon sau poliester hainele nevoie de sublimare cerneală și hârtie.imprimarea pe haine de bumbac nevoie de sublimare cu cerneala si transmax hârtie.putem furniza.

Plata Fel:

Acceptam Alipay în mod prioritar,

Dacă doriți să plătiți prin paypal,pls contactati-ne pentru a obține contul de paypal

Livrare :

Va vom trimite bunurile dumneavoastră cât mai curând posibil după ce plata dvs. a trece la verificarea Vilatudor.ro în timpul săptămânii(cu excepția weekend și de sărbători)

De obicei trimitem marfa prin china post,va dura 2-3 saptamani sau mai mult (pentru brazilia nevoie de mai multe zile)

Vă sugerăm alegerea expres dacă aveți nevoie de ea urgent.

Vânzător Fel de Memento noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cumpărătorul De Protecție:

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele cu cumpărătorul.

Vom urmări bunurile transport de multe ori și amintește-cumpărător să contactați poștal local sau express pentru a obține mărfurile în curând, atunci când mărfurile ajung la localnici.

Avem, de asemenea, se va extinde timpul de livrare până la cumpărător, pentru a obține bunuri.

Returnare și Rambursare

Produs(e) trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la primire.Noi nu restituie taxa de transport de returnare, care sunt non-defecte

Toate întors costul de transport maritim va fi responsabilitatea cumpărătorului

Toate produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, inclusiv toate accesoriile și documentația livrată împreună cu produsul. Declarațiile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului. Produs(e) deteriorarea în timpul tranzitului va anula garanția.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand WtSFWf
Tip Alte

Produse similare