Tesatura panza poster personalizat (cadru disponibil) tip anime Sabaku No Gaara în furie AT004 pentru perete camera decor decor decor acasă

28.54lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Bine Ati Venit La Pipeng Magazin! Descriere

Magazinul nostru este specializat în toate tipurile de bine postere de arta de perete decor cameră decor acasă. Subiectele de postere include animație, peisaj, sport, figura, filme (teatru TV), joc, animale și așa mai departe.

Materialul posterele noastre este Tesatura, cu textură fină și netedă suprafață. Este foarte subtire, nu rezistent la apa, dar poate fi păstrat pentru o lungă perioadă de timp.

Datorită diferenței de diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a posterului. Va garantam stilul este același, și vă mulțumesc pentru înțelegere.

Noi oferim dreptunghi postere (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 80cmx120cm) și piața postere (30cmx30cm,50cmx50cm, 60cmx60cm, 80cmx80cm). Oferim, de asemenea, 5 bucăți afișe.

Plata

Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate prin Alipay. Transport

Dacă alegeți standard de transport (cum ar fi Epacket), este transport gratuit. Dacă alegeți exprima de transport maritim (cum ar fi DHL), ar trebui să plătească pentru transport maritim. Termeni de Vanzare

Despre Rama De Lemn

Inofensiv rame din lemn sunt disponibile, puteți alege postere cu rama sau nu. Rame au dimensiuni fixe (30cmx45cm, 50cmx75cm, 60cmx90cm, 30cmx30cm, 50cmx50cm, 60cmx60cm). Dacă dimensiunea cadrului care ai nevoie nu este ca ceea ce este listat mai departe, vă rugăm să ne contactați înainte de plată.

Din cauza lung de distribuție la distanță, dacă afișul este trimis după asamblarea ramei, afișul este foarte ușor de a fi deteriorat pe drum. Deci, ai nevoie pentru a asambla cadru de tine (Încadrată DIY). Nu vă faceți griji, vă vom furniza instrucțiuni, și nu este dificil de a asambla cadru.

Despre Poster Personalizat

Dacă doriți să imprimați propriile imagini, vă rugăm să ne contactați și trimite propriile imagini la e-mail meu de box. Imaginile pot fi de orice format, JPG mai bine. Cea mai mare pixeli imagini au, mai bine postere uite. După ce a primit fotografiile dvs., vă vom trimite un link special, atunci puteți cumpăra. Pe langa alegerea de imagini, puteți alege, de asemenea, dimensiunea preferată.

Despre Mine

Daca tu sau prietenii tai au nevoie de imprimare de arta de perete material postere pentru camera de decorare decor acasă, cum ar fi postere foto, imagine postere, pictură, postere, afise, etc., magazinul nostru este o alegere bună!

Va oferim cele mai bune postere de calitate și cele mai bune servicii cu integritate. Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Vilatudor.ro pentru conversații, vom face tot posibilul să-l rezolve. I w i s h ai noroc in fiecare zi !

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 60cm (1.97in x 1.97in x 23.62in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Stil Modern
Technics Vopsire Prin Pulverizare
original No
Subiecte Animație
Tip Poster
Mediu Acril
Dimensiune (Inch) 30cmx45cm neînrămate, 50cmx75cm neînrămate, 60cmx90cm neînrămate, 80cmx120cm neînrămate, 30cmx45cm încadrată DIY, 50cmx75cm încadrată DIY, 60cmx90cm încadrată DIY
Nume De Brand XMHMJ DECOR
Forma Dreptunghi Orizontal
Baza De Sprijin Panza
Numărul De Model NO
Cadru No
Material Panza
Modul cadru Neînrămate sau Înrămate(DIY)

Produse similare