De Iarnă de înaltă calitate cu mâneci lungi Bucătar-șef de serviciu la un Hotel de lucru poarte Restaurant haine de lucru Scule uniformă a găti Topuri

82.84lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristică Detaliată:

100% de brand nou, cu eticheta, ambalaj cu opp sac culoare: ca spectacol cinematografic Materialul: Bumbac+ Poliester dimensiune: dimensiunea Asia ,care este de 2 dimensiuni mai mici decât UE/SUA dimensiune ,vă rugăm să alegeți 2 dimensiuni mai mari decât de obicei.Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea,vă rugăm să contactați cu noi și spune-ne de înălțimea și greutatea dumneavoastră,vă putem ajuta!

LOGO-ul imprimat : Vom oferi tipărite și LOGO-ul, prima piesă de îmbrăcăminte, din cauza necesității de înmatriculare taxă de 15 dolari, urmat de 2 dolari pe bucata plus De exemplu : ( a cumpăra prima rochie, LOGO-ul de imprimare de $ 15) (cumpara două piese de îmbrăcăminte, LOGO-ul de imprimare $ 15 + $2 = $17) (achiziționarea de trei piese de îmbrăcăminte LOGO-ul imprimat $15 +$ 2 +$ 2= $19) pentru astfel de push Dacă este necesar, vă rugăm să aruncați o scrisoare privată vom modifica prețul, și aveți nevoie pentru a oferi LOGO-ul imprimat hartă

Instrucțiuni speciale de marcă

Producătorii de confecții sunt: proprietarul mărcii comerciale desemnate turnătorii în China. Noi vindem doar magazin de haine în sine, nu reprezintă nici un brand sens. Când ne-am îmbarcat marca va reduce, asigurați-vă că să știi.

Notă specială Dragi cumparatori, vă recomandăm să cumpere ceva mai mult. Pentru că fiecare bucată de îmbrăcăminte, a crescut de marfă este 0, inclusiv comerciale de curierat. (Va vom compensa pentru creșterea costurile de livrare, iar sistemul a fost configurat, atunci când plata este automat scade)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Jachete De Bucătar
Utilizare De Servicii Alimentare
Dimensiune L, XL, XXL, XXXL
Gen Bărbați
Material Bumbac,Poliester
Tesatura Tip Postav
Numărul De Model lungă maneca rochie

Produse similare