3 PC Bijuterii destul de argint turcoaz pandantiv colier femeie e foarte bun, transport gratuit

72.83lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notificare:

Sunt oameni de afaceri din Beijing, china,după Cum știți,cultura Chineză 5.000 de ani de istorie conține inestimabilă pentru istoria și cultura toate artele,Astfel încât ambarcațiunile de arte au o istorie lungă,Acum ambarcațiunile de oameni utilizare a tehnicilor antice a creat frumos și mă întreb de artizanat arte, cum ar fi jad,bijuterii și argint de sculptură în piatră și artefacte,Toate dintre ele sunt simbolul fericit ness și noroc,astfel încât acestea sunt în valoare de a colecta! De data asta va voi arata un rafinat și excelent comoara!!! Din fotografiile, puteți vedea, este foarte bine. Cu un stil perfect,design frumos, minunat manopera, este de fapt o opera de arta rare, și în valoare de colectare!!! Este în stare bună. Uita-te la poze puteți vedea forma este foarte bine; Atât de minunat articol . Dacă vă place cultura Chineză, vă rugăm să nu ratați acest articol. Am alte minunat articol de pe magazinul meu . vă rugăm să vezi alte meu articol!

feedback-ul:

Din cauza volumului mare de feedback-ul, sistemul nostru este conceput pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine odată ce am primit feedback pozitiv.

Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice negativ (de 1 sau 3 stele), feedback-ul sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Ne va ajuta pentru a rezolva problema.

Am appreceate steaua ta feedback-ul pozitiv

Remarca:

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface clienții noștri. Nostru marfurilor sunt de înaltă calitate și compania noastră este întotdeauna considerate ca fiind de încredere și responsabil de către clienții noștri. Sperăm că vom coopera cu tine în viitor. Dacă aveți orice întrebare despre produse, vă rugăm să ne E-mail, vă Vom răspunde cât mai curând posibil.

După Serviciu

Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți element(e) de la noi.

Dacă aveți orice probleme, atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a oferta. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Forma\model Cruce
Material Moissanite
Tip De Element Pandantive
Gen Femei
Nume De Brand LUKENI
Metale De Tip Argint
Stil Trendy
Numărul De Model BB
Pandantive De Tip Slide
Fine sau de Moda Moda

Produse similare