2018 Tipărite Fum de Metamfetamină și Hail Satan Cruce cu Susul în Jos Amuzant Tricou Bumbac Maneca Lunga T-shirt Plus Dimensiune Moda Topuri tricou

34.20lei

Adauga la lista dorintelor

Topuri & Tricouri

Descriere produs


Dragul meu prieten, vă mulțumim pentru cumpărarea de cadouri din magazinul nostru. Asigurați-vă că pentru a include numele dvs. complet, adresa, detalii, astfel încât să puteți primi pachetul cu succes.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați! vom răspunde în termen de 24 de ore.

Cald prompt:

1). Este unisex stil,atât bărbații, cât și femeile pot purta!! 2). Vă rugăm să selectați dimensiunea produsului potrivit "Înălțimea și Greutatea Crosstab". Aceasta este o relativ rapid și eficient.

3). Elementul Măsurat de mână , ar putea fi de 1-3cm diferite, vă Rugăm să ne contactați pentru a obține informații detaliate dacă aveți unele îndoieli.

4). Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!

Plată 1. Puteți plăti bani prin : card de credit/transfer bancar/transfer webmoney/carduri de debit/western union/QIWI Wallet,dacă nu știi cum să plătească banii, vă rugăm să consultați acest link: http://help.Vilatudor.ro/payment_method.html 2. Toate elementele vor fi livrate la Vilatudor.ro adresa,vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare informații corecte Politica de Returnare 1. Dacă Îmbrăcăminte Rupt,nu pot returna toți banii 2. Dacă aveți haine nu sunt îndeplinite(nu se potrivesc/nu vreau),putem trimite înapoi la mine,nu pot returna banii sau nava chiar mărime din nou,dar costul de transport maritim nevoie de cumpărător plăti 3. Dacă nu este mulțumit de îmbrăcăminte de calitate,vă rugăm să contactați-mă în primul rând 4. Dacă pachetul de după 60days încă de livrare,va returna banii 5. Trimite înapoi elementele trebuie să în termen de 7 zile de la data la care ați primit-o

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi o REDUCERE de 5% pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine. 3. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul. Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 22cm x 4cm (9.84in x 8.66in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Tip De Unitate bucata
Stil Casual
Tesatura Tip Postav
calitate De înaltă calitate
Material Poliester,Bumbac
culoare Negru/Alb/Gri/Bleumarin
Model Tip Print
Topuri De Tip Tees
Lungime maneca(cm) Plin
Vânzare la Pachet No
Dimensiune XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Maneca Stil Regulat
Gen Bărbați/Femei
Nume De Brand wangcangli
Cu glugă No
Tip De Element Topuri
Guler O-Gât
Numărul De Model Fum de Metamfetamină și Hail Satan
Pentru oameni Barbati /Femei/ Fete/ Baieti

Produse similare