Naturale Peruvian Amazonite Placa de Șirag de mărgele,AA Calitatea Peruvian Amazonite Sus Forate Pepite Pandantiv Bucăți

71.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Elementul din poze este exact cel pe care îl va primi. Toate pozele au fost făcute în lumină naturală.

Descriere:

Material: Agat

Farmecul Forma: în Jurul valorii de forma / monede

Clasa De Calitate: O

Dimensiune: 12mm/buc

Cantitate: 10buc/lot

Element greutate: 30g

Ambalaj:

Înfășurat bule de aer foaie și apoi împachetate în folie de mailer. Marfă în vrac va fi pus în cutie de carton.

Transport:

1. Toate iterms va fi livrat cu 3 zile după plata făcută, China post pachete pentru gratuit,și dacă aveți nevoie de orice alte express,vă rugăm să spuneți-ne în timp.dar poate plăti la Alte mijloace de Transport Cheltuieli,multumesc!

2. Pentru elementele de transport gratuit, vom folosi HK sau China Post Air Mail: produs(e)

3. Elementele de obicei, durează 10-30 de zi pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări. Pentru unele țări sau zone rurale, poate dura chiar mai mult timp, ca urmare a nu frecventa aeriană și de inspecție de către autoritățile vamale. Dacă aveți nevoie de rapid, vă rugăm să alegeți EMS, DHL, UPS sau TNT, se va lua de 3-5 zile de la sosire, addtional costul de transport de marfă este 20 USD.

Plata:

ESCROW, T/T, Western Union, Paypal, VISA.... Retur Si Schimb De Poliție:

Suntem foarte încrezători că punctul nostru va îndeplini și depăși așteptările dumneavoastră. Cu toate acestea, dacă pentru orice motiv nu sunt complet mulțumit, astfel ca produsul are probleme de calitate sau deteriorate în tranzit și așa mai departe., puteți returna comanda în termen de 30 de zile de la data achiziționării. Elementul trebuie să fie returnate în starea inițială, nepurtate și nealterate în nici un fel. Noi nu acoperă taxele poștale de returnare și singurul magazin de credit este emis pentru retur. Ca întorcându-se aversiunea elemente în stare bună, cumpărătorul ar trebui să plătească suplimentar taxele de expediere suportate de retrimite afară. Despre NOI:

Ne-am specializat în Semi Piatră Prețioasă/Piatră prețioasă margele mai mult de 10 ani și au o bogată experiență în design de margele. Toate produsele pe care le oferim sunt în totalitate manual și suntem mereu pe un mession pentru a conduce tendința de pe piața de bijuterii. Vă rugăm să mergeți cu noi !

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore în orice zile.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Forma\model Runda
Dimensiune Pandantiv 20-25*25-45mm
Compatibilitate Toate Compatibile
Numărul De Model CC009
Articol Diametru 20-25*25-45mm
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Nici unul
Tip De Element Coliere
Stil Trendy
Diametru Exterior around 15.5inch
Tip Lanț strand
Funcția Moda
Gen Femei
Material Cristal
Colier Tip Pandantiv Coliere

Produse similare