2 buc/lot Portabil Grăsime Fascicul de Lumină Laser 532nm Verde Reîncărcabilă Sabie cu Laser cap dublu Lazer Show de Iluminat Misto Faza cu Laser

767.03lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De mare Putere Portabil Grăsime Fascicul de Lumină Laser 532nm Verde Reîncărcabilă Sabie cu Laser cap dublu Lazer Show de Iluminat Rece Scena de Lumini Laser Proiector pentru Etapa Petrecere club de Noapte Show (2 BUC incluse) hai Sa facem Petrecerea ta rece. Acest Portabil lumina laser este nou-conceput ca: Grăsime Fascicul de lumină laser cu Dublă Direcție Show de Iluminat Portabil fascicul de lumină Laser Reîncărcabilă lumina laser cu handheld portabil caracteristica, a fost folosit pe scară largă pentru Scenă, DJ, Disco, Petrecere... este, de asemenea, numit omul laser, laser dans. se poate să vă aducă lumină rece la spectacol.

Profilul De Companie:

AOBO iluminat Sci-Tech Co.,LTD este un profesionist China lumini de scena suuplier .produsul nostru include etapa de lumini laser , în mișcare cap lumina , led efecte de iluminare , următoarele loc etapa lumini , masini de ceata si asa mai departe.Produsele pot fi aplicate pe scară largă în scenă,DJ,Disco,KTV,club de noapte,pub,bar bandă,hotel,casa,nunta,petrecere de familie,concerte,teatre,expozitii,targuri, etc.

Condus de "calitate în primul rând,orientate spre client" principiu,AOBO adoptă un control strict al calității procesului înainte de a despach.investește, de asemenea, o mare sumă de bani pentru a dezvolta noi modele pentru a menține o poziție competitivă.până acum a fost ales și foarte apreciat de către mulți clienți din America, Europa, Asia, Oceania...

Cu o tehnologie avansata,precis facilități de producție,personalul de creatie echipa și sofisticate sisteme de management,AOBO de iluminat va fi întotdeauna fabricarea inovatoare și competitive produse,livra valori ridicate la tine ca înainte.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Stil Lumina de Scena DMX
Ocazie Scena profesionist & DJ
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand aobolighting

Produse similare