30PCS Bronz Antic Haine de Blana Halat Pungă Pălărie Cârlig Umeraș,DIy Cârlige Strat de Îmbrăcăminte, Prosoape Cuier Rack 30mm*12mm

40.33lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


30PCS Bronz Antic Haine de Blana Halat Pungă Pălărie Cârlig Umeraș,DIy Cârlige Strat de Îmbrăcăminte, Prosoape Cuier Rack 30mm*12mm

Caracteristici: Alama Antic Mici Halat Cârlig Dimensiune:30*12*22MM Material:lemn Masiv de Zinc din Aliaj Accesorii: Șuruburi sunt incluse

Poze:

Livrare:

1. Va vom trimite comanda dvs. în termen de 36 de ore de plata a fost primit.

2. Vă rugăm să rețineți că produsele cumparate de la sfârșit de săptămână și de sărbătorile legale sunt expediate următoarei zile lucrătoare.

3. Transport la cele mai multe dintre țări este complet gratuit, de obicei, este nevoie de 25-55 de zile lucrătoare la toate lumea de avion.

4. Puteți alege, de asemenea, de livrare de urgență, și vă poate determina să plătească taxa de transport atunci.

5. Și vă rugăm să rețineți că transportul maritim internațional citate NU include orice taxe vamale (cei care sunt cumpărători responsabilitatea). Nu vom marca element la fel de CADOU pe formulare personalizate, așa că vă rugăm să înțelegeți că.

Feedback-ul:

Pls da-ne 100% feedback pozitiv după ce te-ai produselor noastre, eu va apreciez foarte mult asta. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele tale, noi credem că comunicarea este mai bună modalitate de a rezolva problema și de a face să vă mulțumiți.

Contact:

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom răspuns cât mai curând posibil în 24 de ore. Iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru. Vă mulțumim pentru vizionarea produsele noastre!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (30 piese/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip Haina Cârlige
Dimensiune 30*12*22MM
Material De Zinc Din Aliaj
Stil Vintage
Aderență Metoda unghii
culoare bronz antic
Numărul de cârlige 1-3
Nume De Brand KUNGSPHAN

Produse similare