Marca De Lux A Crescut De Aur Argint 925 Inel Micro Pave Cubic Zirconia Inele De Logodna Pentru Femei Nunta Trupa De Sex Feminin Bijuterii

53.57lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


-- Argint bijuterii și accesorii sunt realizate de frumos din argint. Pentru colectia noastra, am ales modele clasice create de unele dintre cele mai bune argint meșteșugari. -- Sterling silver este standard pentru frumos de înaltă calitate bijuterii de argint. Acesta este de peste 90% argint pur, amestecat cu aliaje pentru a adăuga rezistență și durabilitate. Și nu va purta în jos, ca placare de argint poate. - Noi folosim doar cea mai înaltă calitate. Argint 925 pentru a crea bijuteriile noastre și a stabilit declarație de moda în mare viteză cu o mare lustruit. -- Inspira conversație cu zirconiu cubic împânzit X criss-cross ring. Pietrele sunt aliniate una lângă alta pentru a crea o clipeală accesoriu de mână, care oferă o opulente și aer încrezător. Dimensiuni Disponibile (NE Dimensiune): 5,6,7,8,9,10 Argint argint Pur, de asemenea numit argint fin, este relativ moale, foarte maleabil și ușor de deteriorat astfel încât acesta este de obicei combinat cu alte metale pentru a produce un produs mai durabil. Cele mai populare dintre aceste aliaje este de argint, care constă din 92,5% argint si 7,5% cupru. Deși orice metal poate face până la 7,5 la sută non-argint partea de sterling, secole de experimente au arătat cupru pentru a fi cel mai bun companion, îmbunătățirea metalice duritate și durabilitate, fără a afecta culoarea sa frumoasa. Cantitate mică de cupru adăugat la sterling are un efect foarte mic asupra metal valoarea lui. În schimb, prețul de argint element este afectat de muncă implicate în efectuarea elementului, abilitatea de meseriaș, și complexitatea de proiectare. Pasa Cu o ingrijire adecvata, dvs. fin argint de calitate va dura o viață întreagă. Pentru a minimiza zgârieturi și alte daune, magazinul tau de bijuterii de argint, fie într-o pungă pânză sau într-un compartiment separat în caseta ta de bijuterii. Evitați expunerea de argint la produse chimice de uz casnic atunci când de curățare cu clor sau amoniac, sau atunci când înot în apă cu clor, deoarece aceste substanțe chimice pot deteriora argint. Curăța de Argint cu Regularitate de Îngrijire ar trebui să fie, de asemenea, luate pentru a preveni tarnish de argint construi-up, o tocire care apare in mod natural atunci cand argint reacționează cu sulf sau hidrogen sulfurat în aerul înconjurător. Pentru a curăța de argint, utilizați produse de lustruit, special formulat pentru a îndepărta murdăria. Puteți găsi argint fin lustruit, soluții, sau haine adecvate pentru a îndepărta murdăria de la cele mai multe magazine de hardware sau de specialitate magazine de artizanat. Luciul este mai ușor de îndepărtat atunci când acesta devine primul vizibile. Deși poartă bijuterii de argint de multe ori este cel mai bun mod de a preveni pătează de la construirea, curatari regulate de toate elemente de argint va preveni pătează și ține-ți argint luminoase și spumante.

Servicii De Gravura

1.Poti grava numele sau logo-ul de pe inel? -Da,putem grava cuvinte/simplu semn. Aici este grava servicii : 2.Cât de multe scrisori pot grava? -Cu atât mai puțin, cu atât mai bine .Nu există spațiu foarte limitat, pentru inelul de grava . (nu mai mult de 3 cuvinte fiecare inel) 3.Cum de a alege font engleză ? -Vă rugăm să ne trimiteți fontul pe care doriți . 4. Poti grava rusă/franceză/limba arabă sau altă limbă ? -Da,putem grava toate limbile.Dacă nu poți tip limba , ne puteti trimite o imagine clară. 5.Poti grava in orice culori? -Îmi pare rău,culoarea nu poate fi aleasă. 6. Cum să-I spun vânzător cuvintele de care am nevoie pentru a grava? -Când vei plăti pentru ,puteți lăsa un mesaj gravate cuvinte pentru noi.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 15cm (3.94in x 3.94in x 5.91in)
Funcția Tracker De Fitness
Bijuterii De Tip 2 Argint 925 inele pentru femei
Setarea Tip Rama Decor
Bijuterii De Tip 1 inele pentru femei
Ocazie Logodna
Forma\model Geometrice
Inele Tip Verighete
Bijuterii Tip 3 inel de argint
Stil Simplu / Romantic
Numărul De Model YJZ15003R
Lățimea Suprafeței De 2mm
SE POTRIVESC PENTRU Inele De Cuplu , Femei Inele ,Verigheta
Caracteristică Sterling-silver-bijuterii / bijuterii de argint sterlină
Potrivit ocazie logodna inel de nunta
Fine sau de Moda Moda
Nume De Brand SOMEN TUNGSTEN
Dimensiune Inel 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Bijuterii De Tip 4 inele de promisiune
Bijuterii De Tip 5 moda bijuterii
Tip De Element Inele
MATERIALE METALICE De Argint 925 / 925-sterling-silver
Compatibilitate Toate Compatibile
Gen Femei
Material Cubic Zirconia
Metale De Tip Argint 925

Produse similare