Szjinao slave 925 Sterling Silver-Bijuterii Femei Foc Rainbow Topaz chakra Colier & Pandantive borosa Epocă farmece cadou

83.09lei

Adauga la lista dorintelor

Bijuterii Fine

Descriere produs


Promit solemn * Noastre de vânzare de argint pur de produse cu aceleași ca și conținutul real al mărcii de mai sus pe pagina . Dacă va fi găsit achiziționarea de non-angajamentul de a de calitate de conținut de argint de produse ,doar pentru a emite naționale relevante raport de inspecție, puteți plângere magazinul nostru,și se aplică timp de 10 ori despăgubiri. Dacă doriți pentru a identifica conținutul de argint, să fie sigur de a găsi autoritatea națională de instituții profesionale, nu libertatea de a găsi non-profesionale, instituții sau persoane fizice pentru a ghici.

Modele de Strasuri Epocă Două Pandantive Mystic Rainbow Topaz 925 sterling silver-bijuterii Femei Pulover colier & pandantive caietul de sarcini: Pandantive > - Companie de Producție : JinAo - Tara de fabricatie : ShenZhen - Nume : Pandantive - Articol NR : DT015 - Stil : Vintage

- Tehnica : Manual

- Metal : 925 Sterling Silver - Metal De Culoare (Placare) : Argint Antic

- Principala Piatră : Rainbow Topaz

- Principala Piatră de Culoare : Multicolor - Produs greutate Totală : aproximativ 5 g

- Dimensiune produs : Ca imagine arată (Dimensiune Pandantiv :35x14x6 mm)

- Caracteristici: de Înaltă calitate și de Brand Nou > obiect Real este mult mai frumos

Pachetul include: 1* 1 bucată Pandantiv Aleatoare colocare o cutie de cadou frumos (Securitate Ambalaje de Transport)

Notă: ( După ce am primit ordinele de plată, rapid de transport maritim în termen de 48 de ore ) Orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom da un răspuns satisfăcător.

Să aveți o zi frumoasă!

① Argint Poshing Pânză (Prețul de $ 0.9/buc ) ② Cadou Rafinat Cutie (Pret de $ 0.56/buc )

Vă rugăm să Rețineți :Cutie Aleatoare Trimis,Imaginea este Doar Pentru Referință de Ce Cumpara "Obama Bijuterii de Aur Co., LTD" 1 Ne sunt recunoscute brand global și bijuterii de lider, cu peste 100,0000 clienți satisfăcuți din întreaga lume. 2 bijuteriile Noastre sunt realizate cu cea mai mare precizie și mai stricte de control al calității.alte "branduri"sau"vanzatori"pur și simplu cumpăra și a revinde lor distribuitori chiar copierea stilul nostru și de prezentare. 3 oferim cea mai bună valoare pentru banii tai. preturile noastre sunt corecte și de multe ori cele mai mici din industrie. 4 Avem o aprovizionare nelimitat de înaltă calitate, piesele fiind adăugat la magazinul nostru de zi cu zi. 5 comenzile sunt expediate în termen de 48 de ore, de luni pana vineri. 6 Toate Produsele, Transport Gratuit. Noi Sprijinim Drop-Shipping. 7 Suntem un adevărat și de încredere a face bijuterii din fabrică. 8 adu-ți Aminte, dacă nu e Obama Bijuterii de Aur Co.,LTD, nu este în valoare de cumpărare!

Ce este Argint 925 ?

Argint pur este de 100% argint fin, este foarte moale. Ușor de reconfigurat și deteriorate astfel încât acesta este de obicei combinat cu alte metale pentru a produce o mai durabile bijuterii. Cele mai populare bijuterii de argint este de argint, care constă din 92,5% argint si 7,5 % cupru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.035kg (0.08lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 14cm x 13cm x 3cm (5.51in x 5.12in x 1.18in)
Metale De Tip Argint
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Ștampile Metalice 925,Sterling
Nume De Brand szjinao
Principala Piatră De Cristal
Bijuterii Material Principal Argint
Forma\model Geometrice
Mare Lustruit Prevenirea alergie
culoare curcubeu
thai argint bijuterii bijuterie pandantiv
Pandantiv tip Cercei pandantiv,colar feminino
Numărul De Model DT015
Partea Piatra Nici unul
Tip De Element Pandantive
Certificat De Tip NGTC
Pandantive De Tip Slide
Stil Punk
Gem Rainbow topaz
Argint 925 tirol bijuterii de moda
Fine sau de Moda Drăguț Modă

Produse similare