11 inci Adult Jucarii Vibratoare Anale Butt Plug Silicon Flexibil Vibratoare Sex Shop pentru Bărbați Inele Penis Prelungi Timpul Dick

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Despre Produs 100% SILICON MEDICAL: Complet în condiții de siguranță, igienă și miros gratuit. UNISEX ANAL MARGELE: Adu-stimularea treptată de la mic la mare, bile anale, bucurați-vă de diferitele niveluri de senzație cu fiecare penetrare. DUAL STIMULARE: Single-viteza glont vibrator moale și îngrijită cu ei, se bucură erogene punctul G și C-spot orgasm. ATAȘABIL GLONT VIBRATOR: Stimularea cele mai sensibile sfarcurile, piept și coapse, ia-ți partenerul sexual încărcat și gata pentru actul sexual. FUNCȚIONALE INEL de tragere: Atașați la nivelul penisului pentru mai puternică erecție și ejaculare prelungit, convenabil recuperare inel pentru securitate maximă. Pachet inclusiv: 1* vibe

Notificare:

1.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă doriți cutia originală, sau produsul va fi ambalat în cutie de vânzare cu amănuntul.

2.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă vom răspunde cât mai curând posibil,vă rugăm să nu dau un litigiu cu ușurință. Vă mulțumesc foarte mult!!!!

Confidențialitate Garantată

Intimitatea ta este de cea mai mare importanță pentru noi și cu un ambalaj discret puteți cumpăra cu încredere. Cu un ambalaj simplu, singura persoană entuziasmat de livrare este de tine.

Toate comenzile sunt trimise într-un ambalaj simplu. Nu există absolut nici o modalitate de a spune ceea ce este în interiorul pachetului sau cine este expeditorul. Aici sunt fotografii de cum comanda este discret și sigur ambalate.

Client Service

În magazinul nostru, ca clientul nostru evaluate, dacă ești nefericit, suntem nefericiți. Este într-adevăr atât de simplu! Vrem să fim absolut siguri în fiecare comandă plasată, așa că avem o 30 de zile fără echivoc politica de returnare a pune mintea la usurinta.

Ambalare & Livrare

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Și în funcție de nevoile clientului, ne-am pregătit o varietate de metoda de transport maritim, mai jos este o scurtă introducere la frecvent utilizate metodă de transport maritim. Metoda de transport maritim Introducerea China Post Obișnuit Pachet Mic, Plus cea mai economica metoda de transport pentru comenzi mai mici de 7 dolari, poate ajunge la 25 de țări, timpul de livrare este de aproximativ 15-75 de zile, și numai informații de urmărire în china. China Post Aer Înregistrat Mail Economica metoda de transport maritim, se poate ajunge la cele mai multe țări, timpul de livrare este de 15-75 zile, cele mai multe țări comanda poate de urmărire. Singapore Post un Alt Economica metoda de transport maritim, un pic mai scump decât China Post Aer Înregistrat Mail, dar ajunge Orientul Mijlociu și America de Sud mult mai rapid, timpul de livrare este de aproximativ 10-60 de zile, cele mai multe țări comanda poate de urmărire. ePacket Cost-eficiente de curierat comercial, dar în prezent numai ajunge la Statele Unite ale americii, Australia, Canada, Franța, marea Britanie, Rusia. timpul de livrare este de aproximativ 7-15 zile. Coletele pot fi urmărite. EMS / e-EMS / DHL Standard comerciale de servicii de curierat, se poate ajunge la cele mai multe țări, dar de transport de marfă este mai scump decât poșta, Potrivite pentru clienții angro. timpul de livrare este de aproximativ 7-15 zile. Coletele pot fi urmărite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model anal margele
culoare Violet
Material Silicon
Sugestiv Sexual No
Baterii 3 buc celule
Obscene Imagine No
stancu Non-Phathlate
Funcția vibrații
Rezistent la apa Da
Tip De Element Sex Anal Jucarii
Dimensiune L11.1" D 1.2"
Nume De Brand MOREFUN

Produse similare