Invertor de putere 3000W DC 24V AC 220V 230V modified sine wave off grid cu controler de la distanță

727.70lei

Adauga la lista dorintelor

Surse De Alimentare

Descriere produs


Modificat de undă sinusoidală de Intrare de joasă tensiune de protecție, protecție la suprasarcină, peste temperatura de protecție polaritate inversă Soft-start funcție regulamentul Automat de tensiune(AVR) putere Inteligent de management (IPM) Intelligent fan control (IFC), Intrare joasă tensiune de protecție, protecție la suprasarcină,peste temperatura de protecție.

Model Nr.

3000W - 24V

Continuă Putere De Ieșire

3000W

Max Putere De Ieșire

6000W

DC Tensiune de Intrare

DC 24V

AC Tensiune de Ieșire

210-240V AC(pentru 210V/230V/240V)

Frecvența

50Hz±2Hz

Eficiența

85%

Nici o Sarcină de curent electric

Formă De Undă De Ieșire

Modified Sine Wave

Inversiune De Eficiență

>90%

Temperatura De Protecție

(75±5)

Intrare De Joasă Tensiune De Protecție

DA

Intrare Polaritate Inversă

DA

Ieșire Scurt Circuit De Protecție

DA

Protecție La Suprasarcină

DA

Greutate netă

4.0 kg

Dimensiune

350*155*120MM

Pentru Sarcină Inductivă

Dacă conectarea cu sarcini inductive (de exemplu, Compresor, Pompa, vechi CRT, TV, Frigider, Gheață conditionat, Aer conditionat, Relee,lămpi Fluorescente, Aspirator), vă rugăm să alegeți invertor cărei rată de putere este de 3-7 ori mai mare decât sarcina rata putere. De exemplu, pentru un frigider 150w, vă rugăm să alegeți un invertor 1000w sau mai mare; pentru un 800w aer conditionat, vă rugăm să alegeți invertor 2500w sau mai mare. Pentru Sarcină Rezistivă

Dacă conectarea cu rezistiv sarcina (de exemplu, Calculator, TV LED, Ventilator, Scanner, Fax, Duplicator, sistem de Sunet, Suc de hota, Încălzire, plita Electrica, filtru de Cafea, cuptor cu microunde, oala), vă rugăm să alegeți invertor căror putere continuă este un pic mai mare decât sarcina rata putere. De exemplu, pentru o mulțime în apropiere de 700w, este mai bine să alegeți invertor cu curent continuu mai mult de 800w. Feedback-ul Q: de Ce ai avea astfel de preț scăzut pentru elementul? Sunt cu bună calitate și de brand nou? A: DA, platesti la PRET de FABRICA! Vindem brand nou produs direct de la fabrica. De aceea preturile noastre sunt foarte competitive. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Plata se accepta plata termeni de Escrow, și alți termeni populari. Dacă doriți să plătiți prin alți termeni, cu excepția de Garanție, vă rugăm să ne contactați în avans.

Transport

Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 5 zile lucrătoare .Putem livra produsele prin DHL sau Fedex în funcție de diferite condiții. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare. Imaginile prezentate sunt doar pentru referință. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude sfârșit de săptămână și de holoidays. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Vă rugăm să fie informat internaționale livrare extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Politica de garanție în Termen de 14 zile, în cazul în care elementul defecte, cumpărătorul trebuie să furnizeze imagini sau video, astfel încât să ne asigurați-vă problema. După confirmare, oferim restituire sau de schimb de garanție.

Dacă cumpărătorul returnează elementul din cauza greșit cumpărare, cumpărătorul trebuie să asigurați-vă că elementul să fie în stare bună și bine ambalate. După primirea revenit articol, ne vom întoarce elementul de preț, costul de transport maritim și a reveni cost transport suportat de cumpărător.

În termen de un an, oferim servicii de reparații și piese de schimb pentru gratuit. Cumpărătorul plătește costul de transport maritim și de China.

De Import, impozite și taxe suportate de către beneficiarii în orice condiții. Impozite și taxe nu poate fi rambursat în orice condiții.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 5.5kg (12.13lb.)
Dimensiunea Pachetului 47cm x 23cm x 17cm (18.50in x 9.06in x 6.69in)
Tip De Unitate bucata
Greutate 5.0kg
Tensiunea De Ieșire 3000W
Frecvența De Ieșire 50Hz
Tip Modified Sine Wave
Tensiune De Intrare 24v
Dimensiune 35cm*15cm*12cm
Curent De Ieșire 13.6 Un
Numărul De Model 1932203000R
Tip De Ieșire Single
Putere De Ieșire 1 - 200KW
Nume De Brand EDECOA

Produse similare