Belgia tapiserie "înger" podoabă imagine 80x120cm/100x140cm GT-TS002

112.64lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Belgia tapiserie "înger" podoabă imagine GT-TS002

Vă rugăm să rețineți: toate tapiserie în magazinul meu nu conține Roma pol și Agățat de moț. Acele trebuie să achiziționați separat.

Nume: angel

Dimensiune: 80X120CM/100X140CM

Net greutate: 0.8 kg/1.2 kg (dacă pentru 69X73CM, vă Rog să-mi pentru a reduce marfă după ce plasa comanda .)

Grosime: 4MM

Metoda de curatare: apa de spălare, se spală la mașină, ștergeți

Memento cald: După livrarea va avea cutelor, vă rugăm să de călcat prima

1.Acceptam Alipay aici(Beloto, VISA, Mastercard, TT, Moneybooks sunt acceptabile prin Escrow ).

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile.

3.Dacă găsiți comanda dvs. este în așteptare să plătească, asta înseamnă că plata nu este terminat sau ceva în neregulă cu plată, vă rugăm să încercați pentru a reordona și termina de plată.

4.Vă rugăm să asigurați-vă că informațiile dvs. în mod corect, cum ar fi Contact, NUMELE COMPLET, Adresa, Cod Postal, Mobile&Tel; și verificați-l înainte de a termina de plata, comanda Dvs. adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

1.Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2.Vom procesa 1~5 zile după verificarea plății pentru stocuri este dinamic, în mod normal, verificarea are nevoie de 1~3 zile.

3.În mod normal, ai putea urmări colete informații de pe site-ul: www.17track.net/index_en.shtml 7~15 zile mai târziu, după ce am expediat-o. Dacă treci prin sărbătorilor, timp prelungit.

4.Diferite mod de transport maritim, diferite regiuni, diferite timpul de livrare. vă rugăm să fiți cu răbdare pentru o surpriză.

5. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import . În mod normal, dacă alegeți China Post Air Mail sau ePacket. coletul evaluate $3 și ne marcați-l ca un cadou pentru dvs. fiscale în minim; dacă alegeți DHL, EMS, Fedex, UPS, coletul evaluate sub $20 pentru impozitul minim.

1.Am promis siguranța de bunuri și bani în orice caz. Nu este bine pentru dvs. de credit de pe Vilatudor.ro pentru a deschide un litigiu, vă rugăm să scrieți mesaje de la noi va vom feedback-ul imediat dacă aveți orice întrebări.

2. NU DESCHIDE UN LITIGIU, dacă coletul am pierdut timpul transportului într-un gol posibilitatea, va vom returna toti banii.

3. NU DESCHIDE UN LITIGIU dacă termenul de livrare nu trece de 60 de zile, chiar dacă acesta ar putea fi urmărite; Ne exprimam speranta vă puteți aștepta pentru 7 - 15 zile din cauza întârzierea livrării de alți factori. După 60 de zile (90 de zile pentru Brazilia) a trecut dacă încă nu primi mărfurile. va vom returna toti banii.

4. NU DESCHIDE UN LITIGIU, dacă ați găsit ceva în neregulă cu elementele, Pls nu vă faceți griji și nu ezitați să contactați cu noi pentru a obține o soluție mai bună.

5. NU DESCHIDE O DISPUTA daca gasesti marimea sau culoarea, nu este bine se potrivesc, pentru poze si modele este doar pentru referință.

1. Vă rugăm să ne dea 5 stele și comentarii pozitive, dacă sunteți mulțumit cu obiectele. Și dacă ai făcut, vei fi VIP-ul nostru.

2.Vei primi un discount de mare, dacă vă împărtășesc link-ul de elementele de pe Facebook, Youtube și Twitter în timpul cumpărături viitoare.

3.Numai 5 stele și comentarii pozitive;Nu 1 sau 2 stele, Nici comentarii negative. dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să contactați cu noi, am promisiunea de a face să vă mulțumiți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.4kg (3.09lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 30cm x 4cm (15.75in x 11.81in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Cadru No
Numărul De Model GT-TS002
Model fir de bumbac vopsit
Material Poliester / Bumbac
Forma Pătrat
design belgia tapiserie
Covor De Vânzări produs finit
Nume De Brand fanreey
Tip De Curățare Mașină De Spălat,Altele,De Spălare De Mână
Stil Jacquard
Model Tip Oamenii
Technics Țesute

Produse similare