LED-uri controler de muzică DC5V-24V SPI RGB Inteligent vis de culoare pentru 5050 ws2811 ws2812b benzi cu led-uri module

99.44lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


LED-uri controler de muzică DC5V-24V SPI RGB Inteligent vis de culoare pentru 5050 ws2811 ws2812b benzi cu led-uri module

1.Privire de ansamblu

"Puterea-and-go" intelligent controller poate comuta automat de la muzica marquee modul general marquee modul prin identificarea semnalului audio de intrare. Și se poate schimba în mod automat în mii de forme prin intermediul unui algoritm intern.

2.Parametrii tehnici

1. Temperatura de operare: -20 - 60°C

2. Tensiune de operare: 5V – 24V

3. Semnal de ieșire: SPI semnal, 250pixels; aplicabile lampa șirag de mărgele: WS2811/WS2812.

4. Puterea absorbită:

5. Dimensiune produs: 81mm x 51mm x 23mm

6. Produs net în greutate: 58g

3.Utilizare considerente

1. Prin diferite combinație de lumină forme de lumină bar, șir de lumină și punctul-sursă de lumină, combinate cu modelul layout, personalizate efect poate fi realizat.

2. Regulatorul este de tip general, și trebuie să fie compatibil cu diverse tipuri de muzica. Operatorul distincția pentru tipul depinde de intensitatea semnalului audio de intrare. Dacă lumina intensa este nevoie de o schimbare, măriți volumul la maxim, iar difuzorul este ajustată în funcție de built-in de control al volumului funcția audio.

3. Se recomandă să utilizați în lumină scăzută nivelul de suport de lumină în întuneric total și de a menține o distanță corespunzătoare, astfel încât să se prevină ochii disconfort.

4. Audio lungime cablu este diferit în instalație, și produsului cablu audio este folosit în principal pentru funcția de testare, și este recomandat pentru a alege cea mai bună performanță audio cablu cu mascare funcții, astfel încât pentru a obține o mai bună calitate a sunetului și pentru a preveni cablu audio zgomotul cauzat de antena efect.

5. Operatorul primește semnalul de intrare de la cele două canalele stânga și dreapta, și doar un singur canal de intrare va reduce în mod semnificativ efectul de lumină schimba. Și AM să MĂ 3.5 mm cablu audio utilizează trei etape contact cu două-mod de canal, și vă rugăm să nu utilizați cele patru etape contact cu modul de microfon.

6. Ieșire două moduri, utilizând unu-la-doi contact audio sau unu-la-doi cuplu linie direct de la player la controler și audio. Nu utilizați unu-la-doi lotus contact separat ieșiri canalelor stânga și dreapta, ceea ce duce la un singur canal de intrare al operatorului și audio.

7. În scopul de a mai bine rămânem la stilul original de muzică, audio, achiziționarea de operator adoptă cablu audio de 3,5 mm de intrare, mai degrabă decât colectarea de sunet folosind microfoane.

8. Operatorul de ieșire capacitatea este limitată, astfel încât amplificator de semnal ce este necesar pentru a extinde linia de semnal sau multiplexate de ieșire. Amplificatorul de semnal poate izola puterea printre barele de lumină de diferite de tensiune, de partajare a semnalului printre barele de lumină de diferite de tensiune.

4.Notificare

1. Evitați utilizarea în mediu umed, și pentru a evita contactul cu apa și alte lichide.

2. Utilizați produsul departe de câmpul magnetic.

3. Nu lăsați copiii să atingă cabluri, astfel încât să se evite prejudiciul cauzat de produsul interfață și erori de cablare.

4. Non-profesionist este interzis de a deschide coajă.

5. Aspectul produsului utilizează materiale metalice, atât de rugina din cauza zero, strat de suprafață peeling natural și metal oxidare sunt dincolo de domeniul de aplicare al garanției.

1buc M&D music controller

Transport maritim: 1.Postul va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat. 2.China Post Mail are 20-35 zile lucrătoare ajuns în mod normal ,unele țări vor avea mai multe zile. 3.Swiss Post și PostNL durează 10-30 de zile lucrătoare ajuns în mod normal ,unele țări vor avea mai multe zile. 4.În multe cazuri, ne va livra mai bine de expediere posta ( China post /Swiss Post / PostNL ), în funcție de țară. și mă pot asigura că va primi în curând .

Dacă aveți nevoie să specificați logistică, vă rugăm să rețineți că. 5.DHL este cel mai bun alege Dacă aveți nevoie de ea rapid ,personalizat taxa pe valoarea nevoie de mesaj. 6.Clienții vor ocupa de plata taxelor vamale și a reveni taxe. Plata: 1.Acceptam Alipay , West Union , TT . 2.Plata trebuie făcută în termen de 3 zile lucrătoare. 3.Vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de plată Dacă nu puteți verifica imediat. Retrun: 1.Ai putea returna produse înapoi la noi, dacă tu dont place.dar de returnare taxe sunt responsabilitatea ta. 2.Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu există model greșit sau lipsește o parte. Rambursare: 1.O rambursare completă va fi făcut, dacă n-ai primit produsele după 60 de zile lucrătoare,dar dacă mai ai nevoie de produsele pe care le-ar putea re-trimite-l la tine. Serviciu: Dacă aveți orice probleme cu obiecte sau servicii, vă rugăm să ne contactați pumnul înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ. Vom face cel mai bun pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Tip De Unitate bucata
Max. Sarcina De Putere 18A
Nume De Brand YJBCo
Material .
Sursa De Alimentare DC
Aplicabile Lumini WS2811/2812B benzi
Garanție 2 ani
Controlat Metoda SPI
Numărul De Model vis muzica controler
Caracteristici ..
Tensiune 5-24V
Putere 75
certificare CCC,CE,RoHS
Frecvența de oscilație ..
Tip De Element Controler RGB
Modul De Conectare Șurub

Produse similare