1x Sticlă Acoperită Colimatorul Obiectiv Pentru 405nm~480nm Violet/albastru Laser w/ Trei Straturi jumătate fir

23.01lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1x Sticlă Acoperită Colimatorul Obiectiv Pentru 405nm~480nm Violet/albastru Laser w/ Trei Straturi jumătate fir

Caietul de sarcini:

Putere De Ieșire: Nici Unul

Lungime de undă: 395nm~480nm

Materialul si Culoarea: Metal

Lentilă: Sticlă

Fir tip: Full fir

Dimensiuni Lentila Dimensiune: 7mm

Caracteristică

Acest acoperite cu laser lens este o mare permeabilitate componente optice utilizate Industrial testament, Laborator, DIY. Vă rugăm să păstrați lentilele curate pentru a face fascicul laser clar și luminos.

Înainte de a continua cu laser activități de BRICOLAJ, vă rugăm să citiți despre informații tehnice în primul rând și de a proteja ochii inainte de raze laser.

Asigurați-vă că operatorul are experiență în optica de BRICOLAJ sau de testare.

Lentile Dimensiune: 7mm

Acoperită: Da

Cadru Metalic: Surub Dimensiune M9 P0.5

Pachet:

1x Sticlă Acoperită Colimatorul Obiectiv Pentru 405nm~480nm Violet/albastru Laser w/ Trei Straturi jumătate fir

Transport & Livrare

Am expediat internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail, și fiecare parcelă vor fi înregistrate cu număr de urmărire. Putem, de asemenea, nava de UPS/EMS/DHL/FedEx alternative de metoda de transport maritim pentru taxele aferente. Vă rugăm să e-mail cod postal pentru cotatie de transport maritim. Clienții internaționali, pot apărea întârzieri de către autoritățile vamale sau post național de furnizori. Revizuirea duty-free limite. Vă rugăm să ne anunțați înainte de efectuarea plății, dacă aveți nevoie de split transport. Timp de Livrare La timp pentru a livra internaționale prin China Post Airmail sau Hong Kong Post Airmail destul depinde de diffrent desination din lume, este, de asemenea, supuse de a modifica din cauza condițiilor meteorologice locale, poștale, de politică și de verificare personalizat. Baza poștale poșta reguli și experiența noastră, vă rugăm să vă rugăm să fie remarcat faptul că Pentru Statele Unite ale americii / Marea Britanie / Australia, este nevoie de aproximativ 10-15 zile lucrătoare; în Canada, este nevoie de aproximativ 12-18 zile lucrătoare; în Brazilia / America de Sud, este nevoie de aproximativ 25-35 de zile. În Italia / Franta / Spania / Germania/ Europa de Est, este nevoie de aournd 15-20 zile lucratoare. Întoarce & Înlocuiri și Reparații acceptăm retururi & înlocuiri în termen de 7 zile de la data la care clientul a primi produsele, vă rugăm să contactați mai întâi în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. Ca un beneficiu pentru clienții noștri, oferim, de asemenea, de reparații în termen de 3 luni din ziua când acest element este expediat, după reparare se face, vă vom trimite un articol, dar clientul ar trebui să plătească atât căile de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Ocazie Divertisment La Domiciliu
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Numărul De Model Collim-405-G-JUMĂTATE
Stil Mini

Produse similare