12V 2A adaptor de alimentare de comutare UE marea BRITANIE NE-AU plug AC100V-240V Convertor Adaptor DC 12V 2A 2000 ma de alimentare Certificare CE

24.18lei

Adauga la lista dorintelor

Supraveghere Video

Descriere produs


Notă : vă Rugăm să Alegeți dreptul de plug care ai nevoie. total UE/SUA/AU/UK patru stiluri de 100% de Brand Nou 100V - 240V AC-DC Adaptor de alimentare * Intrare: 100V~240V , 50~60Hz * Iesire: DC 12V 2A / 2000 ma 24W * DC plug dimensiune Diametru Exterior: 5.5 mm . Diametru interior: 2.1-2.5 mm * Plug Caietul de: UE/SUA/AU/UK Plug * adaptoare Conector: în interiorul pozitiv (+) . în afara negativă (-) Ambalaj: 1buc 12V2A de Alimentare UE/SUA/AU/UK plug

Atentie : compania Noastra a "ANNKE" și "SANNCE" două branduri.Totul este același doar logo-ul diferit ,vom trimite la tine la întâmplare.

Plata

1 Opțional metode de plata:Escrow(alipay),Western Union,T/T.

2 Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda.

3 Dacă aveți orice probleme de plată, vă rugăm să ne contactați!

Transport

1 Dacă sunteți în SUA ,UE,UA client ,vom lua în considerare pentru livrarea de bunuri din local, Statele Unite ale americii, marea BRITANIE, sau UA .

2 DHL/UPS/TNT/:3-7 zile lucrătoare.EMS:7-14 zile lucratoare.China Post Mail durează 15-60 de zile lucrătoare de la diferite țări,nu putem fi facuti responsabili pentru întârzierile cauzate de dvs. local de servicii post sau Internaționale de la Vamă.

3 Ne rezervam dreptul de a determina cea mai bună metodă de transport maritim și de transport disponibile.

4 Dacă Colete din China, generate costomer fiscale în tranzit , suportate de către cumpărător.

atunci când de transport maritim prin DHL ,dacă adresa este de la distanță, aveți nevoie să plătească mai mult 30usd pentru plus costul de transport maritim. verifica transport web este raslist.dhl.com/jsp/first.jsp;

Garanție

Vă rugăm să citiți toată descrierea produsului inainte de a licita. Nu putem fi facuti responsabili dacă nu reușiți să citiți descrierea. Vom fi mai mult decât fericit să răspundă la orice și toate întrebările cu promptitudine. Elementul comandat si adresa de livrare nu poate fi schimbat după element livrate.

Politica De Returnare

1 Produsele pot fi returnate pentru restituire sau de înlocuire, în termen de 30 de zile de la data cumpărării. Revenit marfa trebuie să fie neutilizate, in ambalajul original si include toate accesoriile. Costurile de transport sunt non-rambursabile.

2 vă Rugăm să contactați vânzătorul înainte de a reveni. Vânzătorul va oferi Retur Marfa Autorizația (RMA) la cumpărător. Orice produse returnate la vanzator, fara RMA vor fi anulate. Vă rugăm să furnizați întoarcerea de urmărire Nr. pentru mai repede procesul de restituire.

3 Vom folosi toate resursele pentru a se asigura că întoarcerea este prelucrată imediat și fără complicații. Vă rugăm să ne contactați pentru orice produs sau serviciu de probleme înainte de escaladarea de la Vilatudor.ro pentru soluție.

Feedback-ul și Rating

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu ,doar nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra .

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model 12V 2A
Nume De Brand ANNKE
Plug Type UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK

Produse similare