Fitness Yoga Hamac Yoga Leagăn Anti-gravitație Aeriene Curele de Inalta Rezistenta Tesatura de Decompresie Cu 6 Prindere de Mână Depozit

210.66lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Fitness Yoga Hamac Yoga Leagăn Anti-gravitație Aeriene Curele Mare S ce necesită dexteritate și puterea Tesatura de Decompresie Hamac cu 6 Prindere de Mână

Caracteristică:

100% de brand nou și de înaltă calitate Material: Parasuta Tesatura greutate Pachet: 1.206 kg capacitate de Încărcare: până la 300 kg. Dimensiune pachet: 28.00 x 21.00 x 15.00 cm / 11.02 x 8.27 x 5.91 inch desfășurat Dimensiune: Aprox. 250 x 150cm / 98.4 x 59.1 inch.

Culoare : Alb, Portocaliu, Negru, Rosu, Galben, Albastru Inchis, Verde Deschis, Albastru, Verde, Violet

Pachet:

1 x Yoga Hamac 2 x 1 m Curele

Produsul Arata:

Cumpărătorului o Notificare Dacă aveți nevoie în mod special de culoare (trebuie să fie descrise în element de listă), și alte special cerință. vă rugăm să scrie în jos dvs. cerință în notă, vom încerca din greu pentru a satisface cerințele dumneavoastră dacă este în stoc, dacă nu ai făcut-o, eu nu va fi responsabil pentru necorespunzătoare articol trimis la tine.

Dacă doriți să cumpere în cantități mari, vă rugăm să consultați magazinul meu și introduceți en-gros catalog sau trimite cu numele elementului și cantitățile de care aveți nevoie, atunci vom cita cel mai bun pret.

Element de localizare este la China, și ne-am făcut cruce bord transport vă informăm că transportul maritim internațional de obicei dura mai mult că piața internă, astfel cum este bazat pe transport furnizorul de servicii și vamale. Toate elementele vor fi livrate în mod normal în termen de 48 de ore de la primirea de plată, cu excepția zi de sărbătoare legală.

Poștale Vom trimite produsele prin China Post și să ofere exprima după cum urmează:

1. Recomandată pentru cele mai multe din țară): Normal sosirea la destinație 18-29 de ani de zile.

2. Express (DHL/EMS, etc): Normal sosirea la destinație 3-8 zile lucratoare.

În continuare este timpul estimat de masă prin scrisoare

Dacă elementul este pierdut în timpul transportului, cu scrisoare recomandată, vă rugăm să permită pentru acordarea de post office.

Costul de transport va acoperi taxele de manipulare, ambalare taxe, iar taxele de livrare. Elementul va fi livrat la Vilatudor.ro confirmat numai adrese, prin urmare, vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale. Motivul este că timpul de livrare este extrem depinde și de condiția de Servicii poștale (cu excepția weekend și de sărbători), în funcție de experiența mea. Obiceiul în urma țară este strict, astfel încât timpul de livrare la aceste țară, uneori, poate fi mai mult decât un alt principala țară: Italia, Germania, Franța, Spania etc., dacă au fost din aceste țări, pls fie pacient. Pls notă: aceasta nu înseamnă că nu există nici o problemă cu siguranta personalizate într-o altă țară principal.

Cumpărătorilor Informații: noi Ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de compania de livrare și obiceiurile locale/taxe atât din țara noastră. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Cumpărătorul ar trebui să responsabil pentru orice taxe și personalizate de taxe din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat inainte de a licita.

Politicile de Restituire și de Garanție

Dacă elementele de deteriorare sau defecțiune cauzată de livrare în condiții de utilizare normală. Va fi oferit pentru o revenire.

Dacă ați primit un element greșit, va fi oferit pentru o revenire.

Din cauza particularitatea de produse digitale uneori cumpărătorul poate că a primit un element defect (în fapt, ea poate fi bun ),dar nicio autoritate nu poate confirma sau nu intuitionist dovada sprijin, cumpărătorul va fi în continuare oferta pentru un schimb.

Vă rugăm să rețineți că: toate produsele defecte trebuie returnate în termen de 2 luni de la data achiziționate pentru schimb sau de restituire. Cumpărătorul trebuie să returneze elementele noastre de birou China, la ei/lui propriul cost de post-pagina.

Pentru a se califica pentru un drum LIBER schimb sau de a returna produsul trebuie să fie:

am primit returnat, condiția "ca nou"; și complet cu accesorii (dacă este posibil, ambalajul si cutia originala).

Această promisiune nu include defectele cauzate de accident, abuz, și alte non-normale de utilizare.

Noi oferim 60 de zile de servicii de schimb de garanție de la data cumpărării, dacă produsul este defect.

FEEDBACK-ul

Dacă aveți orice probleme cu rezultatul tranzacției sau produs, vă rugăm să nu răspundeți cu feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta. Suntem foarte mândri de nostru de relații cu clienții și feedback-ul nostru de rating și va depune eforturi pentru a rezolva orice probleme.

Vă sugerăm cumpărător să ne contactați prin care pot include conversație anterioară dacă cumpărătorul au problema pe element, astfel încât să putem ști ce se întâmplă în mod concret și de a rezolva repede.

Alte elemente (Poate fi util pentru tine)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate Geanta
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Nume De Brand SALUT SUYI

Produse similare