2017 Belly Dance Belly Dance Fusta Timp limitat Noul Diamant Lanț Femeilor All-meci Stras Decorare Centura de Talie Yl021

39.04lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


noi belly dance diamant lanț femeilor all-meci Stras decorare centura de talie

o mărime pentru cele mai multe

modelul 165 cm greutate 52 kg bust 84cm talie 73cm sfat 87cm pentru a se referi

De Brand nou de înaltă calitate ,la modă și design unic . Noul design frumos , Ușor de purtat și ușor de transportat și depozitat. Dans profesionist costum va face pe oricine nu poate ajuta la dans. Dă un sentiment de moliciune și luminozitate foarte bună vanzare Un must-have de colectare pentru dans iubitor și ușor de transportat și de spălare!

Ne străduim întotdeauna să ofere clienților cu produse de înaltă calitate la preț competitiv și încearcă să ofere un serviciu de primă clasă, și sperăm că vă putea bucura de cumpărături

Te rog Cam stiu

Bine ati venit la magazinul nostru !

Notă:(vă rugăm să e citit inainte de a comanda)

Despre transport maritim

Transport gratuit,Vom alege diferite moduri de transport, în funcție de țară (actualul mod de transport DHL,Singapore pachet,Olanda pachete,Rusia parcelă,China Post) în mod normal, va sosi în termen de 20 de zile.Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun,Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Despre En-Gros

Bună,vă mulțumim pentru cererea dvs.,dacă doriți să cumpere cantități mari,vă rugăm să trimiteți e-mail la noi,va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Despre serviciul

Suntem atenti la fiecare evalua, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre,vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți,vom rezolva problema cât mai curând posibil.ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe,100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licita Cu Incredere!

Fabrica Noastra

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Clasificarea De Culoare Aliaj picătură mare
Numărul De Model YL021
Gen Femei
Dans De Tip Dansul Din Buric
Material Bumbac
Numărul de articol YL021

Produse similare