Faimosul brand oroaroma de Mere natural ulei esențial l Relaxa albire a Pielii pentru a Îmbunătăți somn Acnee tratament cu Mere ulei

22.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Apple ulei esential are un puternic efect de piele, dar din cauza de înaltă puritate, nu este potrivit pentru frotiu direct pe piele, de obicei în apa de spălare, baie de apă, se spală câteva picături de apă care picură, sau în produse de îngrijire a pielii câteva picături poate juca un efect foarte bun, poate fi, de asemenea, parfum lampă și abur la cap joacă un rol foarte bun. Măr verde ulei foarte unic, cu oxigen sterilizare și dezodorizare funcție, proaspăt dulce parfum de fructe, lumina de fructe răcoritoare și natural, este tentat să vadă. În general vorbind, apple are un anumit efect asupra organismului de protecție a mediului și de îngrijire a pielii, este întregul funcția intestinului, pot secreta acid organic pentru a reglementa intestine peristaltismul intestinal, îmbunătățirea poftei de mâncare etc. În aspect de frumusete, de mere este bogat în vitamina ABC, poate hrăni albire a pielii. Xiang Ge Na mar verde ulei esențial, prin distilare, extracție de mar verde fructe, deoarece moleculele de ulei extras de Lavanda terapie este foarte mic, poate fi repede absorbit de organism. Aroma de mar poate ajuta tractul digestiv funcția, de a promova poftei de mâncare, pofta de mâncare și alte efecte. Dacă doriți pentru a îmbunătăți intestinului probleme, sau doriți pentru a menține corpul și pielea, încercați acest efect real, mar verde uleiuri esențiale cu fructe necoapte parfum va aduce sentiment de proaspat bună. Cerere de Apple uleiuri esențiale Ajuta funcția gastro-intestinale, stare de spirit stabil, ajuta la somn, constipație, diaree, deficit de splină, foc Sheng yiqi. Poate ajuta la scaderea metabolismului colesterolului. Metoda de utilizare O picătură în tămâie: parfum lampa (aragaz) sau bara de lampă, 2/3 se adaugă 3-5 picături de apă, pot juca un sedativ, stabilă starea de spirit, elimina depresia, ajuta la somn. Doi, hipnoza: vorbind de picaturi de ulei pe o minge de bumbac, pe perna, nu este un bun efect hipnotic, este foarte rapid pentru a dormi pentru a crește calitatea somnului.

Există mai multe metode de plată disponibile pe Vilatudor.ro, cum ar fi Alipay, carduri de credit,în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale,plata ta va fi temporar deținute de Alibaba, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

1. Suntem pe deplin de garanție produsele noastre. Toate elementele sunt în stare de brand nou, dacă nu se specifică altfel în altă parte în descriere. 2. Toate declarațiile, - defecte sau altfel - trebuie să fi preautorizate. Vă rugăm să ne contactați pentru a obține o autorizație și se întorc adresa înainte de a trimite produsul înapoi. 3. În toate cazurile, cumpărătorii plătesc taxe de transport la costul lor de a returna produsele pentru schimb sau de restituire. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră ASAP 2. Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

1. Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul, dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra. 2. Cumpărătorii internaționale, vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Element Ulei Esential
De Îngrijire Pentru
Eficacitatea Îmbunătăți obezitate, edem Ușura presiunea de tratament Acnee
Aplicați piele
Numărul De Model RD4576
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
Ingredient apple ulei esențial
Țara/Regiunea de Fabricație Italia
NET WT 10ml ,30ml,100ml
Nume De Brand oroaroma
Utilizare spa , masaj , aromoterapie
Uleiuri esențiale de Calitate
Numărul Certificatului De ISO/8754_2007_19579

Produse similare