Printesa dulce lolita rochie de ploaie Bomboane drăguț stil Japonez Vara Suferi centura de Rouă umăr dantelă rochie de șifon C16AB6033

205.65lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Draga Printesa noastra,

Ne pare foarte rău să observați că compania de transport va fi de 2-10 până 2-28, deci, dacă doriți pentru a comanda, vă rugăm să așteptați pentru a trimite până 2015-2-28 cu răbdare că anul nou Chinezesc. Dacă pentru produsele noastre,va fi trimis mai târziu de transport sau de prelucrare va fi mai lent decât în mod normal de transport maritim, pentru a spune îmi pare rău pentru tine,vă vom trimite un cadou drăguț pentru gratuit ,sau ne poate da unele reduceri în funcție de comanda dvs.,vă rugăm să așteptați pentru mai multe zile, cu răbdare,vă mulțumesc foarte mult. deci, Dacă vă înșele pentru a comanda și de transport maritim de timp nu este suficient,vă rugăm să ne ajuta pentru a prelungi durata de transport maritim timp de 20 zile,este foarte ușor de a face ca mai jos,multumesc pentru ajutor:

Draga printesa,

Pentru ≥ 50$,bunuri>3, va oferim transport gratuit prin China post(poate Mix)!(Pantofi,genti,astfel ca un singur greutate de peste 0,5 kg de bunuri,nu în această activitate.) Pentru 1, vom minus costul de transport maritim în funcție de greutatea reală.

Nu se potriveste culoarea

Diferenta de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi display-uri, iluminat, culoare de fundal de reflexie, dar dacă tu crezi că primirea de elementul este în culoarea greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă restituirea sau rambursarea fi posibil.

Aleatoare

Cele mai multe dintre multicolor sau mai multe tipuri de bunuri poți alege,dar o parte din bunuri vor fi aleatorii deliveried.

Te rog remarca culoarea sau tipul care vă place în comentariu și ne întreabă dacă puteți alege inainte de a cumpara.Dacă nu poți accepta asta,vă rugăm să nu cumpere,vă mulțumim pentru înțelegere.

Personalizate

O parte din bunuri sunt personalizate,avem nevoie de 3-8days sau mai mult mai mult pentru a se pregăti pentru tine,vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient timp pentru așteptare.

Transport

China Post Air Mail este ieftin, dar lent.În mod normal, acesta va dura aproximativ 10-25 zile lucrătoare,dacă sunteți într-o grabă,vă rugăm să alegeți altele.(EMS:aproximativ 5-10 zile)

Despre impozitul

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Dar am putea remarca coletului postal ca un CADOU și să declare o valoare scăzută pentru tine.

Politica De Returnare

1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol,vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile. Reveni costul expedierii este responsabilitatea cumpărătorului.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul.

Feedback-ul

1. Feedback-ul este foarte important pentru noi. Noi credem că vă puteți bucura de cumpărător experiență cu noi. Dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele .

2. Dacă vă simțiți orice insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne să ne dea o a doua șansă pentru a corecta înainte de a vă decide să lăsați orice feedback neutru sau negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 7cm (9.84in x 7.87in x 2.76in)
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini
Nume De Brand CANDY PLOAIE
Material Poliester,Lanon
Maneca Stil Manșon De Puf
Gen Femei
Talia Imperiul
Tesatura Tip Sifon
Stil De Culoare Culoare Naturala
Decolteu Slash gât
Lungime maneca(cm) Scurt
Silueta Rochie De Bal
Dimensiune S, M, L, XL
Sezon Vara
Stil Drăguț
Decor Arc
Model Tip Print

Produse similare