12 X 50 ml de unică folosință din Sticlă brună Sticla cu Pulverizator Atomizor Containere w/ Fin Msit pulverizator pentru Parfum de Uleiuri Esențiale Aromoterapie

88.17lei

Adauga la lista dorintelor

Unelte & Accesorii

Descriere produs


Ambalajul Include: flacoane din sticlă brună 12 piese, 50ml capacitate fiecare. Negru nor fin pulverizatoare de 12 bucati.

Caracteristici produs: 12 - 50 ml, Flacoane din Sticlă brună, cu Negru nor Fin Pulverizatoare. Se umple cu ulei esential preferat îmbină și de a folosi ca un spray de corp, hidratare ceață, cameră fragrancer sau contra insectelor. Transferul de lichide din magazin cumparat sticle de plastic pentru o mai frumoasa atmosfera din baie si camera de oaspeti sau de a folosi în bucătărie în loc de sticle de plastic, care se pot infiltra nesănătoase produse chimice în alimente. Aceste flacoane din sticlă brună se va potrivi perfect în mâna ta și, în același timp. Se pare profesionale, atractiv și magazine de frumos. Perfect pentru uleiuri esentiale, uleiuri de parfum, sau alte lichide. Excelent pentru călătorie, se potriveste perfect in geanta ta. Amber Sticlă Protejează Împotriva Razelor UV Nocive. Fiecare sticlă a fost etanșe testat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Pachet
Dimensiunea Pachetului 18cm x 12cm x 10cm (7.09in x 4.72in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Tip gol containere cosmetice
Material Sticla
culoare Amber
Tip De Element Sticle Returnabile
Utilizarea Uleiuri esentiale, Parfum, Aromoterapie
Dimensiune 50ml
Etanșare Tip ceață fină pulverizator
Numărul De Model Sticle Returnabile
Uz Industrial ambalaje cosmetice
Suprafața De Manipulare ecran de imprimare
Navele De China
Caietul de sarcini 50ML

Produse similare