20pairs sub ochi patch-uri Profesionale fără scame ochi tampoane de extensie a genelor

32.42lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Facem control de calitate înainte de a trimite articole. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil pentru Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Timpul de livrare de China post registrul e-mail de aer și Singepore post este despre 20-45 zile lucrătoare după ce a fost postat în mod normal . Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile.

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Numărul De Model 20pairs
Fals P Lungime 1cm-1,5 cm
Dimensiune 20pairs
False Tip P Alte Gene False
Gene False Ambarcațiuni Semi-Realizate Manual
Tip De Element Gene False
Gene False Material Alte
Lungime 20pairs
Gene False Stil Alte
Gene False Terrier Alte
Cantitatea 20pairs

Produse similare