Williams Tartan Arunca O Perna Decorativa Față De Pernă Față De Pernă Personaliza Cadou De Înaltă Quility De Lvsure Pentru Masina Canapea Scaun

19.18lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Williams Tartan Arunca o Perna Decorativa față de Pernă față de Pernă Personaliza Cadou de Înaltă Quility De Lvsure Pentru Masina Canapea Scaun Material: 50% Bumbac, 50%Poliester Imprimat: La Prodcut va fi un pic diferit cu Imaginea după Tipărite. Dimensiune: 45 cm x 45 cm/18" x 18"(aprox.) 30 cm x 50 cm/12" x 20"(aprox.) 5 0 cm x 50 cm/20" x 20 "(aprox.) Alte dimensiuni, dacă este nevoie, vă Rugăm să-mi spuneți. Pachetul inclus:1 Buc Perna acoperi(Nu Include perna interior) Caracteristici: de Brand nou și de înaltă calitate.Aceste pernă acoperă modelului model sunt pline de culoare, simplu și foarte moale. Fata de perna din bumbac,model pentru reactivă vopsire tehnologie de imprimare,30 de grade sub temperatura de spălare de mână nu se estompeze. Această pernă are un fermoar invizibil și toate cusăturile au fost overlocked astfel încât este ușor să-l spele. Este recomandat în mod regulat cu apă și un detergent neutru pentru a curăța, păstrând aspectul curat și luminos. Perfect pentru birou, camera de zi sau dormitor,ținându-vă să aibă o perioadă de odihnă. Bucurați-vă de cumpărături de timp și au o zi buna. Observație: 1.Vă rugăm să permiteți-1sau 2 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte inainte de a comanda. 2.Culoarea poate fi diferita ca diferența de afișare,vă rugăm să înțelegeți.

1), Vom accepta Alipay, Western Union, Toate principalele carti de credit sunt acceptate, deși asigura plata ESCROW. 2), vă Rugăm să acorde termen de 7 zile de la plasarea unei comenzi. 1).Când plasați o comandă,PLS alege o metoda de transport maritim.De obicei, va vom trimite articole cu 3-7 zile. 2).China Post Aer Înregistrat Mail este Transport Gratuit.PLS verifica dacă de transport maritim și detalii de ambalare cu atenție. 3).Clienții pot verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin numărul de urmărire. Dacă nu ați primit bunurile, după 30 de zile,vă rugăm să ne contactați pentru această situație, vă vom răspunde cât mai curând posibil. 4).Timp de livrare: o. DHL,Fedex, de Obicei, durează aproximativ 3-5 zile lucratoare. b. EMS, de Obicei, durează aproximativ 5-10 zile lucrătoare. C. China post air mail, de Obicei, durează aproximativ 15-30 de zile lucrătoare. NOTE: din Cauza vremii și vămuirea diferență, timpul de Livrare nu poate fi garantat 100%, vă Rugăm să amabilitate înțeleg. Noi nu suntem responsabili pentru orice Taxe la import.Aceste modificări sunt responsabilitatea cumpărătorului. Dar ne-am raporta întotdeauna un preț foarte scăzut de valoare pentru clientul nostru.Se poate salva taxele de import Maximă,În unele țări chiar nu importa duites. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Tu ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, Veți primi elementul greșit). Feedback-ul dvs. pozitiv este întotdeauna cea mai bună încurajare și de confirmare a muncii noastre, Ne-ar îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile noastre; Dacă, din păcate, orice problemă s-a întâmplat, vă rugăm să ne contactați în primul timp înainte de a părăsi orice comentarii, ne-ar oferi un soluția mulțumit oricum. noi credem că totul poate fi rezolvat prin comunicare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 45cm x 45cm x 1cm (17.72in x 17.72in x 0.39in)
Numărul De Model MB160323271
DIY Pernele de Acoperire Personalizate
custom print perna Imprimat pe o parte/Două Părți
Material Poliester / Bumbac
Model De Pernă Williams Tartan
Perne Decorative Pentru Casa, Pat, Scaun, Canapea
Moale Pernă Acoperă Tesatura Alb
Utilizarea Decorative,Scaun Auto,Scaun
Față de pernă Dimensiune 18 inch x 18 inch, 20 inch x 20 inch, 12 țoli x 20 inch
Perna Tip Cove Cu dungi
culoare O parte imprimare, Două părți de imprimare
Technics Țesute
Model Tip Cu dungi
Stil Tipărite
pernele de acoperire 50 % Poliester 50% Bumbac
Forma Pătrat
Perna Cover Band LVSURE
Dimensiune 50x50CM, 45x45CM, 30x50CM
Model Tipărite

Produse similare