LETER 12' TLV PRISMA POL, PENTRU TOPOGRAFIE, STAȚIE TOTALĂ, SOKKIA,TOPCON,TRIMBLE,

520.80lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


SECO

12' TLV blocare poftă de mâncare prisma pol

#5530-20

Seco TLV 12 picioare (3,65 m) prism pol este construit din aluminiu robust, tuburi și o a doua etapă reglabil sus-cu filet sfat. S-a terminat electrostatic cu vopsea pulbere de acoperire pe exterior stâlp și permanentă de mătase ecranate dual gradatii pe interior stâlp. TLV sistem de blocare elimină altitudine erorilor datorate defectuoase încuietori și poate fi ușor ajustat cu o cheie allen. Prisma pol este absolvit în ambele 10 și metrice. Acest prisma pol va lucra cu toate 5/8X11 fir de prisme. Vine cu geanta de transport.

PRIN PLASAREA O OFERTĂ SUNTEȚI DE ACORD CU TERMENII DE VÂNZARE

CONDITII DE VANZARE:

A câștigat o licitație este de Acord să cumpere produsul. VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI DESCRIEREA, UITA-TE LA POZE, CERCETARE ELEMENTUL PE CARE SUNT DE LICITARE PE, ȘI DE A PUNE TOATE ÎNTREBĂRILE ÎNAINTE DE LICITARE. Dacă te răzgândești (pentru orice motiv) după licitarea și de a câștiga, nu va fi de 15% taxa de repopulare, în scopul de a o non plata ofertant alerte de a fi depus. Pentru cel mai rapid timp de procesare vă rugăm să folosiți (nu e-verificați ca este nevoie de până la 7 zile). Toate controalele dura până la 10 zile pentru a goli banca NOASTRĂ, elementele nu vor fi expediate până la plata respinga banca NOASTRĂ. De licitare, sunteți de acord cu prețul, prețul de livrare, taxele aplicabile și toți termenii pe această pagină de web element; te ROG NUMAI OFERTA, DACĂ sunteți de ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE NOASTRE.

Toate produsele sunt ambalate la cerințele de transport. Dacă un element este deteriorat sau pierdut în timpul transportului, vă rugăm să contactați transportatorul de transport direct pentru a depune o cerere. Toate produsele sunt asigurate până la prețul de achiziție al produsului. Noi nu emite orice tip de restituiri la pierdut sau elemente deteriorate la transport.

INTERNAȚIONALE OFERTANȚI: vă RUGĂM să e-mail adresa poștală completă și numărul de telefon astfel încât să putem calcula o valoare estimată de costul de transport maritim. Vă RUGĂM să REȚINEȚI că sunteți responsabil pentru toate taxele de import, taxele și impozitele (dacă este cazul).

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI DESCRIEREA, UITA-TE LA POZE, CERCETARE ELEMENTUL PE CARE SUNT DE LICITARE PE, ȘI DE A PUNE TOATE ÎNTREBĂRILE ÎNAINTE DE LICITARE.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 16cm x 20cm (5.91in x 6.30in x 7.87in)
DIY Consumabile Electrice
MPN SECO 12' PRISM POL, TOPOGRAFIE, STAȚIA TOTALĂ
Starea Noi
Model 5530-20

Produse similare