2017 Primăvară Fete pentru Copii Haine Sacou Floral Copii Hanorac+Pantaloni Copii Trening Pentru Fete de Îmbrăcăminte Seturi de Fete Costum Sport pentru 12Y

99.32lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Va vom trimite China Post Aer Înregistrat Mail sau ePacket, n-a pierdut niciodată, ePacket mai rapid și mai sigur!

Stimate client, bine ati venit la magazinul nostru, aici va fi obține cele mai bune produse, plin de har și serviciile de transport maritim rapid. Multumesc!!!

Sugestiile noastre:

Când plasați o comandă trebuie scris numele complet, numărul casei, codul poștal și așa mai departe.

Tu ar trebui să doublecheck dimensiunea descriere înainte de a vă decide pentru a plasa comanda (inclusiv lungimea de haine, înălțime și așa mai departe).

Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile prezentate nu pot fi 100% la fel cu elemente reale.

Așteptările noastre:

Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferențe datorită măsurare manual

Tot de măsurare în cm, vă rugăm să rețineți 1 cm = 0.39 inch, 1 inch = 2,54 cm În acest caz

dimensiune etichetă sugerează înălțime lungime bust maneca pantaloni lungime solduri 6T 110 100-110 42 70 39 63 70 7T 120 DE 110-120 46 74 43 70 74 9T 130 120-130 50 78 46 76 78 12T 140 130-140 54 82 50 83 82 13T 150 DE 140-150 58 86 53 89 86 15T 160 150-160 62 90 57 96 90 Note: fiecare copil înălțime și greutate este diferit,sugerează înălțimea este doar pentru referință. Pentru că lucrate manual măsură,pls permite eroare de 1-3cm,multumesc!

Ar trebui să aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Ar fi placerea noastra mare pentru a face ceva pentru tine. Noi sprijinim cantitatea mare de comenzi și OEM de servicii, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați direct, vă vom oferi cu cel mai bun Preț și servicii excelente.

Q: Sunt fotografii de produs real?

A: Da, Toate fotografiile expuse sunt 100% reale.și fotografiile sunt toate luate de noi înșine.Dar poate sunt unele de culoare umbrire din cauza monitoare.

Q: Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: card de credit; bani booker, T / T, western union.

Q: atunci Când livrarea?

A: vom trimite comenzile in 1-7 zile (în funcție de tine pentru cantitate) după plata.Dar în caz de orice produse calde sunt temporar din stoc, va vom contacta cat mai repede posibil pentru a cere o prelungire sau de modificare a altor Articole sau de sugestia ta.

Q: Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O: Pachet la mai puțin de 2 kg va fi trimis prin China Post Airmail.elementul pe care doriți să cumpere cântărește mai mult de 2kg.

Puteți plasa comenzi separat, asigurându-vă că fiecare comanda cântărește mai puțin de 2 kg, pentru a profita de transport gratuit.

Puteți alege fie un alt purtător expres, pot expedia coletul prin Fedex / DHL / UPS pentru pachet!

Î: există vreun număr de urmărire pentru postul meu?

A: Da, China Post Aer Înregistrat Mail, am livrat fiecare comanda cu numărul lor de urmărire și puteți vizualiza!

Dar, China Post Obișnuiți de Mici Pachete în Plus, pot fi urmărite în timpul în China.Vreau să spun că nu are informații de urmărire atunci când aceasta ajunge țara dumneavoastră.

Dar vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta .Veți primi pachetul mod normal. Dacă sunteți îngrijorat cu privire la produs va fi pierdut în tranzit, vă sugerez să alegeți China Post Aer Înregistrat Mail

Q: sunt un reseller, as dori sa cumpar mai multe piese de articolul dvs., ceea Ce \\ 's la prețul de en-gros?

A: Mulțumesc pentru solicitarea de informatii. Dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să ne Contactați .noi vă va oferi cel mai bun pret.

Despre Feedback-Ul:

Feedback-ul este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți satisfacatoare nostru de bunuri și servicii. Dacă există probleme, vă rugăm să ne contactați directorul tenues de orice feedback negativ sau neutru. Cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai repede. Multumesc!!!

Dacă aveți orice întrebare sau cerere specială, nu vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde în 24 de ore datorită diferenței de timp între noi, vă mulțumim pentru înțelegere.

'

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.65kg (1.43lb.)
Greutate Pachet 0.650kg (1.43lb.)
Numele Departamentului Copii
Tip De Închidere Fermoar
Conținut cutie îmbrăcăminte
Maneca Stil Regulat
Pantaloni lungi Pantaloni
Stil Casual
Guler Cu glugă
Lungime maneca(cm) Plin
Nume De Brand MEILIHUA ÎMBRĂCĂMINTE
Copilul NE-a Dimensiune 6, 7, 9, 12, 13, 15
Material Bumbac
Model Tip Florale
Model Solid de culoare, flori
Tip De Element Seturi
Îmbrăcăminte De Tip Haina
An de sezon 2016 de Primăvară
Numărul De Model Set pentru copii pentru fete
Kit Tip Pantaloni de costum
Tesatura principal compoziția Bumbac
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Gen Fete
Tip De Unitate Set

Produse similare