Livrare gratuita Vânzare Fierbinte Rosu Granulatie 220# 1" Bijuterii 3M Peri Perii Radiale Lustruire Discuri 300pcs/sac de bijuterii instrumente

251.52lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Descriere

Numărul de Model: GH-457

3M RADIALE BRISTLE DISCURI

Obține superioare, rezultate rapide cu 3M radiale bristle discuri. Diametru: 1". Cereale: 220#. Viteza: 15000-30000 rpm.

Imagini de produs:

Plata

1. Plata prin card de credit, moneygram, western union si banca de transfer(TT) este disponibil pentru Vilatudor.ro. Dacă doriți alte termene de plata, va rugam sa ne înainte de a plasa comanda.

2. Pe deplin plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completează datele cumpărătorului.

Pachet

1. Toate produsele vor fi ambalate cu grijă și transportate într-un caz elegante sau cutie de carton sau alt pachet.

Transport

1. Comanda va fi trimis în termen de 1-7 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată.

2. Transport gratuit este, de obicei, prin China post, și va dura de la 20 la 60 de zile, în funcție de destinație. De asemenea, pls notă pachetul ar trebui să fie mai mică de 2 kg, în cazul în care, cumpărătorul trebuie să suporte întregul cost de transport.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare ,probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim astfel de accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. Iar bunurile vor fi Marcate ca "cadou" sau "proba" pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. (dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când se face comanda)

Observație: DHL/UPS/Fedex Express, de obicei, durează aproximativ 3-5 zile lucratoare de la destinație. Și-l\\ \ 's de aproximativ 5-8 zile de lucru de către EMS sau TNT.

Reveni

1. Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore de la primirea de achiziție.

2. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

3. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post atunci când trimit înapoi.

Feedback-ul

1. Cumpărătorul\\'s confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastra\\'s de dezvoltare, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. L\\'ll lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Transport gratuit Dentare Instrumente de Laborator Mandrină Bijuterii Instrument Rotativ Mandrine pentru Hârtie Abrazivă Coadă 2.35 mm, 100buc/lot NE$ 22.99 /lot

piese / lot

Transport gratuit de Înaltă Calitate de Culoare Roșie Grit : 220# 1" Dia Bijuterii Instrumente Peri Perii de Lustruire, Discuri de 100buc/punga NE$ 30.19 /lot

piese / lot

Livrare gratuita Bijuterii Instrumente Rotative Roata Mandrină pentru Disc de Slefuire Mandrine Coadă 2.35 mm, 100buc/lot NE$ 27.99 /lot

piese / lot

Transport gratuit China Post Mandrină pentru Hârtie Abrazivă Bijuterii, Instrumente și Echipamente de Bijuterii Mandrine Coadă 2.35 mm, 100buc/lot NE$ 22.99 /lot

piese / lot

Livrare gratuita Bijuterii de Luare Instrumente Mandrină pentru Hârtie Abrazivă Mandrine Disc Coadă 2.35 mm, 100buc/lot NE$ 22.99 /lot

piese / lot

Transport gratuit de Înaltă Calitate Ieftine Mandrină pentru Hârtie Abrazivă Bijuterii Instrumente Mandrine Instrument Rotativ Tija 2.35 mm 50pcs/lot NE$ 12.69 /lot

piese / lot

Transport gratuit Consumabile Dentare Mandrină Instrument Rotativ Disc Bijuterii de Luare Instrumente Coadă 2.35 mm 50pcs/lot NE$ 12.69 /lot

piese / lot

Livrare gratuita Bijuterii de Luare Consumabile Unelte din China Mandrină Disc Coadă 2.35 mm 50pcs/lot NE$ 12.69 /lot

piese / lot

1.Toate mașinile se vor bucura de warranty2.Disponibil pentru a Face ca Logo-ul Clientului.3.Oferta eșantion este disponibil, . PaymentWe accepta T/T,Western Union,,Alipal Transport Policy1.Serviciul Standard este China Post a Inregistrat un e-Mail de Aer(15-60 de zile lucrătoare).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mult (300 buc/lot)
WhatsApp 008618950366747
Tip De Element Bijuterii Instrumente Și Echipamente

Produse similare