Coshome Un Pumn Om Tatsumaki Costume Cosplay Verde Peruci Fete Negru Gotic Rochie De Petrecere De Halloween Costume Pentru Femei

67.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Coshome Naruto Akatsuki Pelerine Uchiha Itachi Manto Costume Cosplay Bărbați Femei Haina Petrecere De Halloween Manta Pluviale

Dimensiuni Lungime Umăr Bust Talie

S 37 84 68

M 38 88 72

L 39 92 76

unitatea:cm Notă: 1. Pls Compara detaliu dimensiuni cu a ta, vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual. Vă mulțumim pentru înțelegere.(Toate de măsurare în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch) 2. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea luminii atunci când luare de fotografie. Vă mulțumim pentru înțelegere. Restituire / Rambursare: Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de articole într-o săptămână și vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea de achiziție. Taxa de transport nu este rambursabil, vă rugăm să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Oamenii defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Pentru orice produs vă rugăm să trimiteți cu urmărite metode de transport,și să ne dea numărul de urmărire.

Plata: acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW . Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistemul vă Rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Livrare: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. Vom trimite bunurile în termen de 5-7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat. Clienții ruși trebuie să ne dea receptor numele complet. Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă Rugăm să ne contactați pentru a exprima de transport maritim. Vom calcula exprima costul de transport maritim pentru tine. Expres transport durează aproximativ 5-7 zile pentru a ajunge. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale. Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic de zbor sau gemuri. Vă rugăm să nu deschideți disputa la noi, ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.

Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback-ul. Dacă aveți orice probleme sau întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Toate e-Mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi de lucru. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă Rugăm să resping dvs. de e-mail sau plângere la managerul nostru.

Bucurați-vă de Cumpărare de Bunuri în

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Sursă Anime
Gen Femei
Numele Anime Un Om Pumn
Componente Rochii
Ocazie Cosplay
Stil Gotic
Material Poliester
Utilizare Specială Costume
Sezon Primavara-Vara
Numărul De Model 2017719
Dimensiune S-L
Tip De Element Costume cosplay
Varsta 15-30 de ani
Starea Noi
Articol Greutate 400g
Caractere Tatsumaki
culoare Negru
Nume De Brand Coshome

Produse similare