Plin Patrat/Rotund Burghiu 5D DIY Diamant Pictura "Desene animate magia eagle" Broderie Cusatura Cruce Mozaic Decor Acasă Cadou

27.09lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Mici panza este numai potrivit pentru începători și copii! Cea mai mare panza, cea mai perfectă detalii!

Faceți clic pentru a intra în obiectul produs

artoon

Fructe Figura De Flori

Vă rugăm să Rețineți : Diamant Pictura este dimensiunea din imagine nu dimensiune ecran (au 1-2 cm de eroare).

Mozaic pictura nu imaginea HD. ele sunt diferite de stilul art. dimensiunea mai mare efect va mai bine! datorită numărului mic de mărime a efectului este slabă, de dimensiuni mici pentru începători și copii de a practica, multumesc !

Noi Fash Europene Diamant Pictura vă Rugăm să încercați să cloose ochi , Imagine ori de câte ori dormitor, camera de zi si camera copilului . Toate sunt agățat diy diamant pictura pentru familia ta . E foarte cald și plin de fericire. Vă rugăm să nu ezitați să se bucure de sentimentul de întreaga familie diy togethger Elemente: 1. Dimensiuni: 20x20cm,20x25cm,30x30cm,30x40cm,40x50cm și de a acționa.(la fel ca pe care o alegeți)

2. Meterial: Panza de Bumbac si rasina de gaurit

3. De Utilizare: Acasa / Hotel / Decor De Birou / Kituri Cadou

4. Despre burghiu: 100% Rotund Burghiu, 26 suprafață de tăiere și 18 suprafață de tăiere de mare efect tridimensional.

5. Pachet: burghiu Plin, panza de bumbac, instrumente

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Toate diamantul pictura sunt ambalate bine pentru tine , clienții au nevoie de propria lor făcute de mână, nu s-a terminat, noi oferim instrumentele și materialele necesare.

2. Fotografia este complet zona diamant picturi , sunt destul de diamante. vă rugăm să fiți siguri de cumpărare . produsele au o mulțime de diamante, nu va mai fi o mică parte din defecte, fiecare din imagine, va vom trimite un plus de 20% -30% diamante . dacă diamantele nu este suficient, puteți să ne contactați direct .magazinul nostru va retrimite diamante la tine pentru gratuit , ne va livra la tine cât mai curând posibil.

3. Nu ezitați să anunțați-ne dacă aveți orice întrebări despre nostru diamant vopsea de produse, suntem douăzeci și patru de ore în linie .

4.NOTĂ: mozaic pictura nu HD a imaginii, ele sunt diferite, stil diferit.

Diamante în dimensiunea este de 2.5 * 2.5 mm (cum ar fi Pixeli imagine). așa că de dimensiuni mari va fi mai bine efectul.

pentru dimensiunea: dimensiunea este de dimensiunea imaginii, nu dimensiunea ecranului, are o eroare (1-2 cm)."

Î: burghiu de diamant panza complet ? A: Dragă prietene , toate produsele noastre sunt Burghiu Plin de Pictura , este 100% burghiu , burghiu complet , întreg panza nevoie de burghiu cu diamant . Q: care este forma de diamant pictura? A: Dragă prietene , diamantul este diamant Rotund broderie Q: care este tipul de ambalaj folosit pentru pictura ? A: Dragă prietene , toate produsele noastre sunt bine ambalate , ( înfășurat în pungi de Hârtie) , vom pachetului carfully befoer bunurile trimise . Q:Cât timp îmi va da googs după ce am plătit comanda mea ? A: vom trimis de bunuri în 1-4 zile după ce ai plătit comanda , veți primi bunuri în 15-60 de zile . Q: Ce pot face dacă nu primesc suficient de pietricele?

O: Dragă, ne puteti contacta retrimite stras dacă veți găsi acolo nu este suficient.(l-a trimis repede pentru tine ) Q: Pot face diamant vopsea din propriile mele fotografii?

a: Da prieten, putem face diamant pictura de orice dimensiune și toate imaginile. (căutare "costom" în magazinul meu)

Î: Cum pot trimite propriile mele fotografii pentru tine?

A: Dragă, poți intra în centrul de mesaje și faceți clic pe "" Incarca o poza "" pentru a trimite poza ta la mine. Vă mulțumim pentru alegerea Vreau Magazin. vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi produse de înaltă calitate și servicii. noi întotdeauna verificați cu atenție înainte de expedierea mărfurilor, cu toate acestea, produsele pot obține daune în timpul de livrare. dacă întâmpinați probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după primirea mărfurilor. Hai să rezolve problema cu tine . Pentru orice motiv, dacă doriți doar pentru a returna produsele, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primire. păstrați produsele în starea lor originală și să plătească costul de transport de la sine, va vom returna integral de la primirea produsului returnat. dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne dea 5 stele. dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu direct de a pleca de feedback negativ, contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Despre diamant Rotund

Diamant pictura: 1-de Înaltă Calitate de Diamant

Diamant pictura : 2-HD Tablou canvas High defintion pictura panza mai clare.Umanizarea culoare operațiune de recuperare mult mai convenabil.

Diamant pictura:3-Free kituri

Următoarele sunt complementare, după cum ați elimina grijile .

Diamant pictura:4-Perfect pași

Ușor de a învăța,Potrivit pentru toate vârstele!

Aceasta este terminat lucrările ,uite,e foarte frumos ,nu-i așa? Doar crezut că acest lucru este meu a terminat ,atât de fericit!

Pentru decor camera sau arvună la prieteni este, de asemenea, o alegere bună.

Diamant pictura:5-vâscozitate Mare și Destul de Diamant

1* Vom folosi adeziv față-verso vâscozitate, nu este ușor să cadă diamante

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 5cm (7.87in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Zona Lipirea Plin
Model Tip Desene animate
Ambalajul Extern pungă de hârtie
Material Rășină Pietre
Cadru Neînrămate
Numărul de Culori 10-60
Forma trei-dimensional
Tip diamant broderie
Dimensiune 25X30CM Round, 30X35CM Round, 30X40CM Round, 40X50CM Round, 50X60CM Round, 55X70CM Round, 25X30CM Square, 30X35CM Square, 30X40CM Square, 40X50CM Square, 50X60CM Square, 55X70CM Square
Instrumente de tip Pensete, Pick-Up Instrumente
Forma de diamant Patrat/Rotund
Technics diy diamant pictura
Stil Desene animate magia vultur
Utilizarea locuințe,hoteluri,birouri,săli de ședințe,sala de mese
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Setați Tipul cross stitch
Nume De Brand magic master

Produse similare