10buc 106mm de Metal cu Diametrul de Slefuire Roată Rășină Abrazive, Discuri Polizor unghiular de Taiere de Lustruire cu Disc de Taiere-Slefuire roată Disc

46.75lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Notificare pentru cumparatori din Federația rusă, NUMELE COMPLET ȘI ADRESA ENGLEZĂ: Am fost informat de către China Post ca toate comenzile să Federația rusă trebuie să arate numele complet al receptorului, și adresa trebuie să fie în limba engleză. Coletul nu poate fi livrat, dacă numele nu este afișat, și de transport maritim va fi amânată în cazul în care adresa nu este în limba engleză.

Vă Rugăm Să Rețineți: 1. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus. 2.Măsurătorile reale de pe haine poate varia de la 1 cm la 3 cm din cauza sumă diferită de tesatura stretch când de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Vacanta De Anul Nou Chinezesc Observa ! ! ! ! ! ! Dragi Cumparatori, Ne vom opri de transport maritim la 24 ianuarie, în 2018, la data de 5 Martie, în 2018. (2018/1/24 - 2018/3/5) Toate fabricile și compania de transport va avea timp de vacanță în această perioadă. Vă rugăm să nu plasați comanda daca te superi întârzierea de transport maritim. Vă mulțumesc!

10buc 106mm de Metal cu Diametrul de Slefuire Roată Rășină Abrazive, Discuri Polizor unghiular de Taiere de Lustruire cu Disc de Taiere-Slefuire roată Disc

10buc/lot

ambalare: un singur lot au 10buc elemente.

Despre Transport Economiei post timpul de livrare este, de obicei, 7-60 de zile, imediat după ce am trimis pachetul, vom primi numărul de urmărire, și va intra pe Vilatudor.ro pentru a arăta că comanda dvs. a fost expediat. Odată ce pachetul a fost acceptată de către țările de servicii poștale, detaliile vor fi, de asemenea, prezentate pe țări locale poștale de site-ul de urmărire. Dacă nu obține pachetul în timpul estimat de livrare, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem verifica cu serviciul poștal. Vă rugăm să fie pacient pentru livrare în orele de vârf ca serviciul poștal poartă volume foarte mari de colete, care pot provoca întârzieri. Plata dvs. este în siguranță cu Vilatudor.ro, cum este organizat într-un cont Escrow până când ordinul a fost livrat la tine. Dacă se stabilește că pachetul lipsește în tranzit, va vom oferi o înlocuire sau de restituire.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Numărul De Model Instrument De Putere Accesorii 6-1708042036
Nume De Brand FGHGF
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Produse similare