Motocicleta Apă Recuperare a lichidului de Răcire Rezervorul de Protectie Paza Cadru Radiator Partea Capac Protector Pentru Yamaha MT-07 FZ-07 2016

69.28lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Caracteristică: de Brand Nou, de Înaltă Calitate Realizate Din Aluminiu, ușor Și Puternic Pentru a Proteja Bicicleta Ta e Radiatorului Nici o Modificare Necesară. Usor de instalat caietul de sarcini: Culoare: Afișat ca imagine Material: Aluminiu. Montarea: pentru Yamaha FZ-07 MT-07 2013-2016 Pachetul Include: 1 Bucata Capacul Radiatorului, Ca Imagini Instrucțiuni de Instalare NU sunt Incluse. Vă rugăm să verificați model de motocicleta înainte de a cumpăra. Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model. Vă mulțumesc!

FAQ

Va acest produs se potrivesc pentru Motocicleta / Masina?

Vom lista dreptul de modele în descrierea produsului, inainte de a cumpara, vă rugăm să confirmați Accesorii sunt potrivite pentru Motocicleta ta .

Dacă încă nu sunt sigur despre asta, vă poate lua în considerare consultarea unui tehnician inainte de a comanda pentru a fi sigur de pe formă .

Poate fi livrat pentru țara mea?

Putem livra elemente de 98% de țări din lume . Dacă țara dumneavoastră, puteți ot selectați pe Vilatudor.ro, vă rugăm să ne vorbească .

Cât timp ia să sosească?

În general vorbind, vom aranja livrare în 1-2 zile lucrătoare după ce plata este confirmat , și vom coopera cu DHL (5-7zile) , și EMS (13-20 zile) pentru termenul de livrare ,

Notă: va vom trimite bunuri numai prin EMS pentru clienții din unele zone , de exemplu Rusia , care este mai bine pentru import .

Trebuie sa platesc taxe vamale?

noi nu plătesc nici o taxă Fiscală . și prețul pe Vilatudor.ro nu include taxe vamale și comision dacă se întâmplă, orice taxă vamală și de taxa cauzate de acest lucru, cumpărătorul ar trebui să plătească de unul singur, dacă nu sunteți de acord , vă rugăm să nu cumpere, pentru a evita necazurile. Taxele vamale sunt percepute de țările importatoare . Deși nu putem controla acest lucru, ne va ajuta să declare o valoare mai mică la vamă. Prin urmare , cele mai multe dintre clienții noștri nu trebuie să plătească taxe vamale sau să plătească doar câteva . Dacă aveți cerințe speciale pentru valoarea declarată, vă rugăm să ne explicați atunci când plasa comenzi .

Politica De Transport Maritim

Am expediat în întreaga lume, cu excepția APO / FPO

Elementele sunt expediate din China folosind par Avion , ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 până la 20 de zile lucrătoare .

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori , aceasta poate duce până la 20 de zile lucrătoare .

Plata acceptam alipay aici. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Vă rugăm să efectuați plata în termen de 3 zile (am expediat doar la Vilatudor.ro confirma adresa)

Nota De culoare prezentate de imagini poate varia în funcție de configurație diferită de sistemul de monitorizare . Abatere de culoare pot apărea . Grafic de compatibilitate sunt doar pentru referință generală , unele modele au diferite denumiri în diferite țări , astfel încât să fie sigur de a verifica motocicleta de model și an inainte de a comanda , asigurați-vă că bicicleta este folosind piese de schimb originale(nu re-echiparea) .

Se întoarce facem noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 3 zile de la primirea articolului, pentru orice motiv.Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că produsele returnate sunt în condiții inițiale.dacă elementele sunt de deteriorare sau pierdere atunci când a revenit, va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu thelogistic companie pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor. Feedback-ul Clientului este întotdeauna NR.1 Satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi . Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea șiva va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele .Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ .vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și Satisfacție .Din cauza la același ISP setări filtru de SPAM, este posibil să nu fi capabil de a primi e-mail nostru răspunsurile, dacă aveți probleme în primirea noastră de e-mailuri, poate fi necesar să utilizați un alt e-mail pentru a ne contacta .Dacă sunteți nemulțumit cu produsul pentru orice motiv, în termen de 3 zile de la punctul de primire, vă puteți întoarce pentru o rambursare (deducerea de transport). Contactați-ne timpul Nostru de lucru (GMT + 8), de luni până vineri 9: 00-20: 00.Deci, vă rog, vorbim mereu la noi prin intermediul Vilatudor.ro sistem de e-mail, vom răspunde cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Motobike Face Yamaha
Articol Greutate 0.28kg
Lățime Produs 7.8cm
culoare Gri
Nume De Brand Crystearth
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Tip De Material Aluminiu
Numele Modelului MT-07, FZ-07
Element De Lungime 15cm

Produse similare