43mm Filtru Gradat Treptată Rosu Albastru Mov Portocaliu Verde Galben UV Lentile cu Filtru Montare Șurub Pentru 43mm lentile cu filtru

19.30lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Designul scădea treptat în apropiere de centrul de filtru care permite accent din prim plan sau fundal. Culoare de lentile dispare treptat, astfel încât granița dintre colorate și transparente secțiuni de lentile nu vor deveni vizibile chiar și cu diafragma obiectivului oprit în jos.

A absolvit filtre de culoare oferă o treptată de tranziție de culoare pentru o buna amestecare efect. Da peisaj și textura pielii o culoare mai atinge. Perfect pentru a schimba starea de spirit de o imagine.

Acest filtru este montat pe cadru de rotație, astfel încât să va fi capabil să se rotească colorat în orice parte a imaginii. Da peisaj și textura pielii o culoare mai atinge.

Acest filtru este dublu filet, permițându-filtre suplimentare pentru a fi tras una peste alta. Folosind două culori absolvit filtre rotit la 180 de grade unul față de celălalt permite diferite culori pentru a se estompeze în fiecare alte.

Filtre de culoare sunt una dintre cele mai puțin costisitoare și mai eficiente modalități de a îmbunătăți în mod dramatic de focuri.

Pachet:

1 x Filtru Gradat

1xtracking numărul

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 4cm (7.87in x 5.91in x 1.57in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
culoare A absolvit verde, a Absolvit galben, a Absolvit portocaliu, a Absolvit gri, a Absolvit roșu, nuanțe de albastru, a Absolvit violet
Nume De Brand harry bun
Tip 3
Numărul De Model 43mm

Produse similare