În aer liber Tactice AK Dublu Revista Husă de Ciclism Sticla Husa Mini Geanta de Cartuș Militar Clip Sac potrivi Pistolul Glock de Accesoriu

32.46lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


În aer liber Tactice AK Dublu Revista Husă de Ciclism Sticla Husa Mini Geanta de Cartuș Militar Clip Sac potrivi Pistolul Glock de Accesoriu

CARACTERISTICI:

Culori-Mulit Camuflaj, Camuflaj woodland,Bronz,kaki,Negru,Digital Woodland Camo

Dimensiune panou - 14"(W) x 20"(H)

Fiecare husă dimensiune - 5"(W) x 8.5"(H) x 5"(D)

Făcute de înaltă densitate de nailon.

Elastic pungi și velcro flip.

Capabil să se atașeze la orice molle chingi vesta, geanta sau rucsac...etc.

Fiecare husă deține două 7.62 tip sau pușcă revista.

Vă rugăm să lăsați un mesaj pe culoarea pe care doriți sau vom aleatorii de livrare, Multumesc

Servicii de transport maritim 1. modul de transport maritim care au China Post, Singapore post,HongKong Post, DHL, EMS, UPS, TNT,și FedEX etc, puteți alege de pe ordinea de servicii de tine 2.Ne va livra la adresa ta, în Alipay, vă rugăm să furnizați corect adresa și informațiile de contact, nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau undelivery adresa. 3.Despre data de livrare:în mod normal.acesta va livrare la mână în timpul 15-35 de zile de când a finaliza plata.dacă nu puteți primi pachetul in 30 de zile.vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de Feedback 1. Dacă primiți elementul cu satisfacție, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, iar noi vom face același lucru pentru tine. 2. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să nu fi grăbit să plece negativ/neutru feedback-ul.

3. Facem tot posibilul să asigurați-vă că FIECARE CLIENT 100% MULȚUMIT și de a rezolva orice problemă pentru tine și întotdeauna lăsați feedback-ul pozitiv tuturor clienților noștri.

Contactați-ne 1. Biroul nostru de ora 9:00 am la 6:30 pm China, de luni până sâmbătă, 2. Te rog, nu fi descurajat dacă adresa dvs. de email nu este răspuns în timpul non-business 3 ore. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi! Suntem un producător original specializati in exportul de toate tipurile de sporturi în aer liber de articole, bine ai venit să ne contactați pentru mai multe detalii și preț favorabil informații.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
Material 1000D Nailon
Numărul De Model LN-BG05200
Utilizare Fanii militare de Colectare jocul de-a Războiul
Funcția Impermeabil
culoare 5 culori disponibile
Greutate 200g
Nume De Brand ETA BICICLETA

Produse similare