Hiawatha Femei Tricou Stil Harajuku Desene animate Imprimate Sexy Culturilor Topuri de Moda cu Maneci Lungi Grila Mozaic Hanorace WY0683

51.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Atenție:

Vă rugăm să folosiți numele dvs. complet la comanda, daca nu, cumpărătorul este responsabil pentru toate probleme suplimentare.

Dacă doriți să schimbați adresa, dimensiune sau culoare, vă rugăm să mi e-mail înainte de livrare. Dacă deja am trimis-o afară, nu vom accepta modificarea.

Dacă nu lasă o culoare sau dimensiune pentru noi, ne va livra la tine la întâmplare

Dacă nu sunteți mulțumit cu obiectele, puteți reveni pentru refune sau schimb-o. Cu toate acestea, cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Detalii De Transport Maritim:

Elementele vor fi livrate în termen de 3 de zile după ce a primit plata (Vilatudor.ro va verifica cardul de credit,și va dura aproximativ 24 de ore și de vacanță, cu excepția),dacă avem vreo problemă despre produs,vom lăsa un mesaj pentru tine în timp,pls vă rugăm să răspundeți-ne în timp, de asemenea, pentru a evita mistkae se întâmple .

Avem unele moduri de transport: China post air mail,EMS,DHL,Epacket,UPS si Fedex.

Garanție :

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care l-ați primit, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim. Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

Se Întoarce Termen:

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Alte Politici:

Nu suntem responsile pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Vom lăsa Feedback-ul Pozitiv pentru tine după primirea mărfurilor. Vă rugăm să lăsați FEEDBACK-ul POZITIV pentru noi. Vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu ești mulțumindu-se cu elementele. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Model Tip Florale
Pachet Sac de OPP
culoare cum arată
Guler O-Gât
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Dimensiune free
Numărul De Model WY0683
Cu glugă No
Nume De Brand Hiawatha
Tip Pulovere
Greutate 0.3
Tesatura Tip Postav
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Gen Femei
Material Poliester
Locul de Origine China
Stil Casual
Se potrivesc Pentru a preveni problema dimensiunea, vă rugăm să verificați dimensiunile informa
Starea De Brand Nou cu Etichete
Model WY0683
Elasticitatea Da
Tip De Element Hoodies,Jachete

Produse similare