25mm 48pcs/cutie,12 culori Amestecate Rotund Strasuri Acrilice,TAIWAN Acrilica cristal cu Spatele Plat Strasuri,Bijuterii accesorii

34.28lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ați venit la magazin de Moda, P

Dacă doriți să cumpărați alte produse, vă rugăm să introduceți :

Transport gratuit~4mm,6mm,8mm Culoare Mix de Cristal Margele Rotunde,5000 De Margele de Cristal Accesorii de NE$ 9.11 /pachet

Transport gratuit~3mm 4mm 6mm 8mm Mix de Cristal de Culoare Bicone Margele,5031 Margele de Cristal Accesorii de NE$ 14.33 /pachet

4mm,6mm,8mm,10mm,12mm Liber imitat Perle de Sticla margele rotunde Transport Gratuit NE$ 7.49 /pachet

Transport gratuit~4mm,6mm,8mm,10mm,12mm Culoare Mix de Cristal Rondelle Margele,5040 Margele de Cristal Accesorii de NE$ 7.56 /pachet

Transport Gratuit!Clar de cristal AB Flatback Non Remediere rapidă(Nail Art)Pietre(SS3 SS4 SS5 SS6 SS8 SS10 SS12 SS16 SS20 SS30 ss34 ss40) NE$ 4.88 /pachet

SUPER LUCIOS 2028 Culori Amestecate Spate Plat Pietre de Cristal de Unghii de Arta Non Hotfix cu Strasuri .SS4 SS5 SS6 SS8 SS10 SS12 SS16 SS20 SS30 NE$ 5.33 /pachet

SUPER LUCIOS 2028 Cristal/Clar Spate Plat Cristale Pietre Non Hotfix cu Strasuri .SS4 SS6 SS8 SS10 SS12 SS16 SS20 SS30 SS34 SS40 NE$ 3.98 /pachet

SUPER LUCIOS 2028 CURCUBEU Spate Plat Cristale Pietre de Unghii de Arta Non Hotfix cu Strasuri .SS6 SS8 SS10 SS12 SS16 SS20 SS30 NE$ 7.48 /pachet

Pentru a spăla:

Acest lucru este de a vă ajuta cu spălarea Non hot fix stras articole de îmbrăcăminte, asta componente și design sunt lavabile.

1. Întoarce haina pe dos și se spală în apă rece sau caldă pe ciclu blând și utilizați o cârpă moale și se spală punga pentru a proteja cristalele.

2. Masina de spalat cu greutate redusa articole de îmbrăcăminte.

3. Uscător de pe foc mic sau aer uscat. Permite de îmbrăcăminte să se răcească înainte de a porni dreapta sau cel mai bine este să se usuce.

Foarte recomandat pentru mână-spălare orice elemente cu pietre lipite.

Termenii De Livrare

· Se va livra produsele la adresa de livrare-ai lăsat în Vilatudor.ro. Pentru că puteți obține de expediere în mod normal, vă rugăm să completați adresa de livrare cu atenție.

· Ne pot trimite articole în 3-7 zile lucrătoare de la primirea plata compensate. Fiecare colet va avea un număr de urmărire pentru urmărire.

· Pentru transport gratuit, standard metoda de transport maritim este China Post. De obicei, durează 10-25 zile pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări. Dar pentru unele țări sau zone rurale, poate dura chiar mai mult timp din cauza frecventă de avion sau de inspecție de către autoritățile vamale.

· Dacă sunt urgente pentru a obține bunuri sau China Post e serviciu nu acoperă țara dumneavoastră, puteți alege livrare express prin DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS. În general, de către UPS Worldwide Express Saver, puteți obține livrare in 1-3 zile lucrătoare după ce am trimite coletul, dar este mult mai scump; Prin DHL, UPS, TNT, FEDEX, va dura 3-5 zile lucrătoare înainte de expediere. De către EMS, va dura 5-8 zile la locul tău.

· Dacă nu obține bunuri de peste 30 de zile după ce am trimite coletul, vă rugăm să ne e-mail direct. Ne-ar fi cu tine pentru a rezolva cazul. Te rog, crede-ne, noi va oferim cele mai bune servicii cu atitudine sinceră.

Plata

· Ne puteți plăti prin intermediul Vilatudor.ro Escrow prin Card Bancar. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la comanda.

· Vilatudor.ro Escrow este un lider terțe părți platforma de plata online. Escrow vă permite să plătiți în siguranță, on-line, fără a expune detaliile cardului de credit. Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii, iar plata este eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit coletul.

· atunci când face plata, plata doar transferuri în ESCROW, nu contul nostru. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente în stare bună.

Politica De Returnare

· În cazul în care produsele sunt deteriorate, vă rugăm să le returneze în termen de 10 zile pentru un înlocuitor. Vă rugăm să includeți ambalare alunecare.

· În termen de 5 zile, în cazul în care elementele nu sunt compatibile, utilizabile sau deteriorat, dar nu sunteți mulțumit cu ei, vi se permite să se întoarcă la elementele lor, în ambalaje originale și condiții bune pentru rambursare de 100%, excluzând costurile de transport și taxele de manipulare.

· Odată ce revenirea a fost primit, ne va trimite rambursare pentru tine.

· Vă rugăm să rețineți că noi nu va fi responsabil pentru a se întoarce, care sunt pierdute în timpul transportului. Vă rugăm să trimiteți returnează în caz de ambalare.

Feedback-ul

· Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când sunteți mulțumit. Cu siguranță, ne va lăsa un feedback pozitiv de la tine și ajutor.

· În cazul în care elementele sunt livrate în timpul vacanțelor, la data de livrare va fi amânată. Dacă ești nefericit ca timpul de transport este întârziată, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ, pentru că acest lucru nu este vina noastră. Vă rugăm să e-mail-ne si va vom comunica cu compania expres.

· Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu obiectele pe care le ai, te rog?t uitați să ne lăsați feedback-ul pozitiv și bun vânzător detaliate opiniile. Pozitive feedback-ul este foarte, foarte important pentru noi!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.02kg (0.04lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (48 buc/lot)
Numărul De Model Acrilic Rhinestone
Utilizarea Genti,Haine,Unghii,Pantofi
Material acryl
Pietre Tip Liber Strasuri
Technics Adeziv Pe
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Stil Flatback
Tip De Produs Strasuri
Forma Runda
culoare Culori Amestecate
meserii lipici
Dimensiune 25mm

Produse similare