Negru gri casual cu maneca lunga haină de lână pentru bărbați 2018 jachete si paltoane de sex masculin mens lână paltoane rochie de iarnă șanț scurt sacou

396.78lei

Adauga la lista dorintelor

Jachete & Coats

Descriere produs


Dimensiune Umăr Bust Maneca mâneci Lungi 41 96 61 79 M 43 100 62 80 L 45 104 63 81 XL 47 108 64 82 2XL 49 112 65 83 3XL 51 116 66 84 cm

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:? cm, greutate:? cm, umeri:? cm, piept:? cm, am alege produsul potrivit pentru tine. Vă mulțumesc!

Dragul meu prieten: Există diferențe între țări, deoarece dimensiunile de îmbrăcăminte , te rog spune-mi înălțime:? cm, greutate:? cm, umeri:? cm, piept:? cm, am alege produsul potrivit pentru tine. Vă mulțumesc!

Metoda de plata

Atunci când adăugați elementul in cosul dvs.,puteți checkout și merge mai departe cu plată.

Metoda De Transport Maritim

Cu serviciul EMS este nevoie de aproximativ 5-8 zile lucratoare pentru a navei în principalele țări ca SUA, Europa de Vest,Australia fiul,cu toate acestea,timpul de livrare nu este garantată, deoarece timpul de tranzit este extrem de depins și prevăzută de Servicii Poștale(cu excepția weekend și de sărbători)

Dacă aveți mai multe întrebări sau cerințe pe de transport maritim,pls nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Termeni & Condiții

Cu toate acestea,pentru a evita eventualele omisiuni,vă solicităm în mod respectuos de asistență în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii,și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.

Garantie:7-zile banii înapoi / 2 săptămâni schimb / 1 an service reparatii

Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs.,adresa,produs,în timpul zilei de telefon,cum ai plătit,și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

Dupa ce a revenit articol,va vom returna clientului la produs?s preț(fără costurile de transport încoace și încolo)

Contactati-Ne

Dacă sunteți interesat de lucru cu Draco Tek,nu ezitati sa ne contactati pentru produse,negociere de preț,de livrare,declarații vamale sau a altor nevoie de ajutor?ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

Satisfactia clientului este foarte importantă și feedback-ul nostru de rating reflectă această satifaction.

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă s-a întâmplat.vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea obține,și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Ne pasă de clienții noștri evaluate,și întotdeauna va încerca să vă ajute

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 10cm x 15cm (7.87in x 3.94in x 5.91in)
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
Materiale De Captuseala Poliester
Guler Guler de Turn-down
Material Bumbac,Poliester,Lana
Lungime maneca(cm) Plin
Cu glugă No
Stil Manșetă Convenționale
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Decor Buzunare
Stil Casual
Gen Bărbați
Parte Detașabilă Nici unul
Îmbrăcăminte De Tip Lână & Amestecuri
Model Tip Solid
Grosime Standard
Tip De Închidere Singur Pieptul
Tesatura Tip Postav
Maneca Stil Regulat

Produse similare