De afaceri din Aluminiu rezistent la apa ID-ul de Card de Credit Mini Portofel Titularul Caz de Buzunar Cutie Card de IDENTITATE Titularilor Fierbinte de Înaltă Calitate 47

11.51lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2016 Unisex de Afaceri din Aluminiu rezistent la apa ID-ul de Card de Credit Mini Portofel Titularul Caz de Buzunar Cutie Card de IDENTITATE Titularilor Fierbinte de Înaltă Calitate 47

De Brand nou și de înaltă calitate. Metal aluminiu previne hacking sau accidentale de citire de carduri de plată contactless și protejează cardurile de demagnetizare daune Conceput pentru bani, afaceri, card de credit, card de IDENTITATE, precum și orice alte cărți. Acesta protejează cardurile curate și intacte, design elegant și de a face afacerea dvs. de viață convenabil și eficient! Șapte buzunare extensibile;aluminiu exterior; ABS; interior din material plastic; PVC plastic separator faceți Clic pe butonul pentru deschidere usoara si închidere Culoare: Arată ca în imagine

1x Aluminiu Card de Credit Caz Portofel Titular

1. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Vă rog lăsați-vă numele complet din cauza unor țară politica de transport maritim .

2. În mod normal, ne trimite coletul prin Poștă Înregistrată Ordinare / Pachet Mic Plus.

Dacă aveți nevoie de pachetul de urgență , poate fi necesar să plătească pentru transport maritim suplimentar pentru express.

3. În orice caz, noi nu suntem responsabili pentru TVA (taxa)/drepturi de Import sau orice echivalent apare în livrarea de tranzacție.

1. Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.

2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi. Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.

3. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Vom rambursare completă plata , dar nu vom plăti taxă suplimentară de transport în orice caz . Multumesc pentru amabilitate, înțelegere .

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.

2. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback-ul, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

Satisfactia dumneavoastra este mereu în căutarea noastră , contactați-ne liber vă rugăm, dacă aveți orice problemă . Mulțumiri și ceea ce Privește.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.082kg (0.18lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 11cm x 8cm x 2cm (4.33in x 3.15in x 0.79in)
Tip De Închidere Hasp
Material Principal Plastic
Articol Greutate 80g
Stil Moda
Model Tip Solid
Compoziția Materialului Plastic
Nume De Brand UN AUSUKY
Gen Unisex
Utilizarea Card De Credit
Lățime Produs 8cm
Element De Lungime 11cm
Forma Perna
Tip De Element Card & ID Titularii
Numărul De Model C23258

Produse similare