Balaclava Masca Absorbi sudoare respirabil căciulă bărbați și femei, Ciclism capace

20.51lei

Adauga la lista dorintelor

Palarii & Sepci

Descriere produs


PUTERNIC SI RESPIRABIL MATERIAL:Realizate din lumină-greutate,extrem de respirabil,cu uscare rapidă și durabil material poliester 100%.

Tratament FACIAL COMPLET de PROTECȚIE: Multi-Scop Masca de Fata Sport Cagule oferi facial complet și gât de protecție pentru iarnă și de vară activități în aer liber - schi,snowboarding,snowmobil,ciclism,motociclism,drumetii si alpinism.

Acesta poate fi utilizat în monoterapie sau în plus față de protecție sub casca.

MULȚI POARTĂ STILURI:Poate fi purtat ca un deschis sau închis balaclava,eșarfă,pălărie sau masca de fata,de asemenea, cu bărbia scăzut sau ca un neck gaiter pentru ventilație mai mare.

Toate fotografiile sunt luate în natură. Datorită trage lumina, Unghiul și afișa diferite Setări ale parametrilor, diferenta de culoare este inevitabilă. Culoarea lua obiect material ca. Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Despre Dimensiune: vă Rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare diferă din cauza manual. Despre transport

1.Dacă țara dvs. acceptă "Vilatudor.ro Standard Shipping" logistică, vă recomandăm să alegeți "Vilatudor.ro Standard de Transport", mai rapid, mai sigur.

2. vom trimis de la punctele 2-5 zile(zile de lucru,Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

3.Toate colet expediat prin posta normala sunt limitate în termen de 2 kg, în cazul în care parcela este supraponderal, va vom trimite un pachet separat.

4. Prin Poștă, de obicei, durează 15-60 de zile pentru a ajunge la, și pentru zonele îndepărtate, va fi mai mare. Vă rugăm să așteptați cu răbdare.

5. Puteți alege mai rapide metode de transport, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxă suplimentară de transport. Feedback-ul

-Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv si un comentariu de 5 stele!

-Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.

- Vă mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 28cm x 18cm x 10cm (11.02in x 7.09in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Material birds eye pânză
Numărul De Model YBB005
Tip De Element Chelioși & Căciuli
Model Tip Solid
Greutate 45g about
Nume De Brand Qiaonitu
Numele Departamentului Adult
Gen Unisex
Sezon Primavara/Vara/Toamna/Iarna
Stil Casual

Produse similare