Fără margini Călătorie de Gătit Aragaz Camping în aer liber Mâncare Aragaz Portabil Usor de Putere Mare de Aragaz de camping BV1007

117.08lei

Adauga la lista dorintelor

Camping & Drumeții

Descriere produs


Acest articol este doar un aragaz! Brand: fără margini Călătorie Articol: BV1007 Culoare: Argint Ori Dimensiune: 92x92x98(mm) Scop: de Gătit în aer liber Camping Alte Gătit Funcționează. Material: de Înaltă rezistență din Aliaj de Aluminiu Aliaj de Cupru Și Atainless Oțel Net Greutate: 365g Putere: 3500W Aprindere: Da Caracteristici 1: de Înaltă rezistență din aliaj de corp și cadru din oțel inoxidabil pentru efect puternic de gătit marfa 2: Atașat de mare putere piezoelectric ceramica sistem de aprindere pentru fiecare succes aprinderea 3: Mare preîncălzire conductă de înaltă temperatură și de ardere suficient 4: Mare pliabil suport pentru puternic și ferm, având la gătit marfa 5: suport Cauciuc sfaturi pentru suport stabil și anti-derapaj 6: Apă-dovada oxford tesatura sac de ambalare aragaz Locul de Origine Guangzhou, China detalii de Plată: De Alipay este cel mai rapid și cel mai sigur mod, atât pentru cumpărător și vânzător, putem accepta alipay. Vă rugăm să ne contactați prin ali mesaj imediat dacă doriți să anulați comanda, va vom ajuta sa-l anuleze. Transport termenii: 1: Elementul va fi livrat în termen de 5 zi lucrătoare după ce a primit plata. (Cu excepția week-end și de sărbătorile formulate.) 2: Dacă elementul are nevoie transportate prin intermediul transportului aerian, va dura 15-30 de zile, dacă alegeți express de livrare, vă rugăm să ne anunțați înainte să-l cumpere. Toate parcela deținută număr de urmărire. 3: Dacă nu primiți elementul în perioada normală, să ne contactați în primul rând și vom fi bucuroși să-l urmărească pentru tine ASAP. 4: În scopul de a preveni livrare eșec, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de informații este corectă și lasă-ne numărul tău de telefon. Retur si Schimb de politică: Dacă nu vă place produsele primite, le poti returna, transportul va fi platit de tine și vă rugăm să vă asigurați că mărfurile sunt în condiții bune. Dacă vom trimite bunurile greșite, puteți alege de înlocuire sau de restituire. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul :

Vom face toate eforturile pentru a face cumpărături mai plăcută și minunat și ne promitem că vom garanta cu un absolut feedback pozitiv după ce a verificat plata este primită. Dacă sunteți nemulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta și asigurați-vă că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și va face tot ce ne poate face să vă asigurați că aveți o experiență de cumpărături frumos.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Material Aliaj de aluminiu
Automat Alarmant sau Nu (Ceainic) No
Model BL100-T4-O
Condițiile De Utilizare Normal În Aer Liber
Metoda De Aplicare manual
Nume De Brand Fără Margini Călătorie
Aplicabile Condimente Tip Lichid Condimente
Capacitate 3-5
Piesa Numărul De Deflectorul De Vânt <5
De unică folosință No
Stil În aer liber
Cu Combustibil sau Nu No
Tip Aragaz Pe Gaz
Structura Dintr-O Bucata
Aragaz Tip Aragaz Pe Gaz
categorie Aragaz Pe Gaz
Combustibil Gaz
Cu Mâner de Lemn sau Nu Da
Cu Dispozitiv de Aprindere sau Nu Inclus

Produse similare