EMS Wireless Stimulator Muscular Smart Fitness de Formare Abdominale Dispozitiv Electric de Pierdere în Greutate Autocolante Corpul Centura de Slabit Unisex

33.83lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


EMS Wireless Stimulator Muscular Smart Fitness de Formare Abdominale Dispozitiv Electric de Pierdere în Greutate Autocolante Corpul Centura de Slabit Unisex

Caracteristici: 1. Firme, Tonuri, Consolidează și Întărește Mușchii 2. Impulsuri electromagnetice ajuta firma și defini core cu consolidarea contracții musculare 3. Easy push-butonul de operare cu 6 moduri. 4. Electrice stimularea musculaturii (EMS), Tehnologie 5. 1 zile 1 ori, la fiecare 30 de minute de antrenament, Exercitii fizice si musculatura incordata. 6. Folosind inițial de formare de impulsuri cu frecvența specifică de curent de 7. Proiectarea instruirii metoda de exercițiu eficient muschii Detalii: Culoare pentru pad: Negru programe Auto: Răzuire, Masaj,Acupunctura, atingând, combinație. Putere de: 2*AAA baterii(nu include) Certificat: CE/EMC,ROHS Pachetul Include: 3* Controler 3* Pad 1*Manual de Instrucțiuni

NOTE:

eu en-Gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

-Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 10-15 zile pentru a ajunge.

-Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

eu Cum pot urmări meu parecl?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en

eu Ce pot să fac atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă. Deci banii nu vor merge la contul meu.

nu există nici taxe vamale?

De obicei, ne va declara valoarea minimă pentru a evita taxele vamale. Dar din cauza politici diferite în diferite țări, ar putea fi taxe vamale care ar trebui să fie plătite de către cumpărător. Deci, ai putea lăsa un mesaj atunci când plasarea comenzii despre cât de mult valoarea pe care ar vrea să declare.

eu Despre Cromatism

Pentru că de fotografiere efecte de lumină,funcția de aparat de fotografiat și din cauza diferite afișează și setările monitorului,culoare care apare pe ecran poate fi distorsionată,vă rugăm să trateze cu înțelegere.

- Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Caracteristici Slabire, Masaj Muschii, Muschii Se Relaxeaza
Cerere Corpul
Numărul De Model MR0306
Material Material Compozit
Dimensiune Small
Tip De Element Masaj & Relaxare
Funcția abdominale practicanta
Nume De Brand warmlife

Produse similare