10 Seturi de 4 Pini de sex Feminin Impermeabil Auto Fasciculului de Sârmă DJ7044Y-1.5-21 Senzorului de Debit de Aer 4P

27.41lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


•Fiecare asamblare vine cu ace & cizme de cauciuc

•Seturi includ mufa si pinii

Dimensiune H:5.9mm W:17.9mm L:27.5mm

Transport maritim transport Gratuit pentru greutate totală mai mică de 2 KG prin China Post Air Mail.

UPS,EMS,DHL,TNT,FEDEX express este, de asemenea, availablel,dar noi default utilizarea China Post Air Mail în mod normal situația.

Timpul De Livrare

UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX exprima de transport maritim, de obicei, dura 5-7 zile de lucru care depinde de țara dumneavoastră.

China Post Air Mail, de obicei, durează 10-30 de zile lucrătoare de la țară.Dar poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă ocazional.

Se Întoarce Și Garanție

1.7 zile de bani înapoi / 2 săptămâni schimb

2.Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei, telefon, cât ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

3.Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport prea

4.Fiecare întoarcere ar trebui să se bazeze pe dovezi.

5.Garantam toate bunurile pe care le vinde. Oferim rambursare completă sau retrimite bunuri, dacă te-am trimis din greșeală sau nu de a primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit

Despre cromatism

Ceea ce ați văzut în imagine este absolut ceea ce este, dar din cauza la lumina,Efecte Foto,rezoluție de afișare și din alte motive, imagini și obiecte mai ușor culoarea diferență, vă rugăm să în natură prevalează,fotografii numai pentru referece.

Plata

1.Tot de plată este protejat de Escrow,și plin de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile.

2.Plata este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Note

1.dacă coletul nu ajunge în 60 zile(Federația rusă 90days) oferim rambursare completă.deci, vă rog, nu deschide disputa înainte de această dată, dacă pachetul nu ajunge;

2.Vă rugăm să verificați toate informațiile (cum ar fi dimensiunea,culoare,preț,ambalaj,etc.) de elementul care aveți nevoie înainte de plasarea comenzii,

3.Vom accepta returnarea a elementului, dacă nu vă place atunci când primesc,dar ai nevoie pentru a permite returnarea taxele de transport maritim.

4.Vă rugăm să rețineți informațiile de urmărire ar putea fi urmărite 3-10 zile după livrare.Deci, nu vă faceți griji cu privire la informații de urmărire coundn să fie verificate înainte de perioada,este normal.

5.Noi călduros bun venit la distribuitor,en-gros sau picătură de transport maritim vânzător de a plasa comanda de masă de la noi,va vom oferi luminoase preț.(Când trimiteți o comandă,să-l plătească după ce ne-am ajusta prețul. )Și, de asemenea, accepta ordinele de OEM.(Dacă aveți un stil propriu de produse,vă rugăm să ne trimiteți designer de info,am putea face pentru tine.)

6.Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

7.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a biddingying.

8.Vă rugăm să vă asigurați destinatarului de informatii,numele tău COMPLET,corect adresa,telefon,cod poștal,este foarte important,sau parcal va fi trimis înapoi.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este puterea de a ne împinge,astfel încât vă rugăm să luați câteva minute pentru a ne lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Și vom reacționa imediat!Dacă nu sunteți mulțumit cu noi,vă rugăm să ne spui motivele și detaliile.Vom încerca să găsim cea mai bună soluție pentru a r? e problema,dar vă rugăm SĂ NU lăsați negativ sau neutru înainte de a face acest lucru.Multumesc!^_^

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (10 Seturi/lot)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Gen de sex feminin
Numărul De Model DJ7044Y-1.5-21
Tip conector
Cerere Auto, Iluminat

Produse similare