Penar Pentru Scoala De Mare Capacitate Pu Caz Creion 72 Tactil Color Cortina Student Creion Sac De Papetărie Cutie Costum De Livrare De Artă

53.41lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


dianxiaobao_1

dianxiaobao_2

Așteptările noastre:

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Fericit lucru , viață Fericită.

Binecuvântează familia ta, viata Fericita.

De Brand Nou și de Înaltă Calitate.

Nume: Caseta De Creion Pentru Școală Mare Capacitate Pu Caz Creion 72 Tactil Color Cortina Student Creion Sac De Papetărie Cutie Costum De Livrare De Artă

Material de acoperire : Piele PU , sigura si sanatoasa pentru organismul uman și mediul înconjurător

Dimensiune produs : 20*12.5*8.3 CM Patten : 6 tipuri Ca imagine arată !

Pachetul include: 1Pencil caz, puteți alege D esign !

Funcția: Cadouri Copii Și studenți

Sfat: va fi bine ambalate, vă rugăm să nu vă faceți griji despre livrare

Vă rugăm să rețineți:

1. Datorită lumină și ecran diferențe, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. Vă rugăm să înțelegeți.

2.Dimensiunea manual eroare de măsurare 0-2cm

3. Vă rugăm să vă asigurați că adresa de livrare este completă. Adresa nu poate fi modificat după livrare.

4.Sfaturi : va fi bine ambalate, vă rugăm să nu vă faceți griji despre livrare!

5.Dacă aveți întrebări despre acest produs, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune să-l rezolve. Vă mulțumesc!

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

8344331182163418 FIERBINTE Geanta US $ 1.89 /bucata US $ 2.41 /bucata US $ 3.60 /bucata US $ 1.84 /bucata US $ 1.79 /bucata US $ 2.47 /bucata US $ 1.92 /bucata US $ 2.98 /bucata

8344331182162137

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce vom verifica plătească ment. 2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; Pentru a evita plus costul de transport maritim, vă rugăm să furnizați corect și complet adresa de corespondență la vânzător. 3.Timp de transport maritim: cele Mai multe dintre țări sunt aproximativ 15~45 de zile,în mod Normal, este nevoie de 7-40 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, în funcție de metoda de transport. 4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți. 5. Vânzătorul NU este responsabil pentru taxele de Import, impozite și taxe care nu sunt incluse în prețul produsului sau taxele de transport. 6.Vânzătorul NU va deține responsabilitatea pentru orice pierdere sau deteriorare după postarea de produse.

1.Singurul produs defect va fi oferit de schimb. 2.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 7 zile de la primirea acestuia.Vânzătorul va returna sau trimite înlocuitor pentru Client în termen de 7 zile lucrătoare, după ce produsul este primit de către vânzător. 3.Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.Vânzătorul nu este responsabil pentru taxele poștale de returnare a produselor. 4. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva problema dacă produsul are orice problemă de calitate înainte de Client lăsați feedback-ul sau o dispută de fișiere.

1.Vă rugăm să permiteți un pic dimensiunea eroare din cauza manuală de măsurare. 2.Vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc, tonul de culoare a site-ului fotografie și elementul real ar putea fi ușor diferite.

1. Vă rugăm să confirmați primirea produselor după ce le-ai primit. 2. Dacă aveți orice întrebare pentru produsele ați primit, vă rugăm să ne contactați în timp și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți. 3. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv. 4.Stimați Clienți,Dacă aveți orice probleme cu produsul primit,vă rugăm să nu se deschide direct litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ,contactați-ne și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele până când sunteți mulțumit. Vă mulțumim pentru timpul dumneavoastră! Bine ati venit pentru a vizita din nou!

1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import. 2.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita magazinul nostru,

Sper să crească cu tine împreună și să fie win-win parteneri.

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 29cm x 29cm x 20cm (11.42in x 11.42in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.38kg (0.84lb.)
Style1 Drăguț Desen Animat De Moda
design papetarie caz creion
Numărul De Model Creion Cazuri
Tip moda creion caz
Material PU Piele
Nume De Brand Finleytang
Utilizarea Papetarie Cutie Cadou
Dimensiune 20*12.5*8.3CM
1 Cadou Caseta De Creion
Noutate Da
design1 6 Tipuri
categorie Caz Creion
Stil 72 Culori Creion Sac
Varsta potrivita toate

Produse similare