LEADTOPS H4 Becuri cu LED-uri Hi-Lo Fasciculului Farurilor Auto 50W 6500K 8000lm Auto Led Far CSP Chips-uri Faruri pentru Toyota/Hyundai/Kia CE

95.92lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Furnizor de Informatii: Comanda la LEADTOPS Iluminat de o situare cu adevărat de experiență fără griji! Oferim gratuit timp de 1 an de garanție și durata de viață suport! 1SET H4/9003 Faruri cu LED-uri de Masini High-Low Beam Super-Luminos 6000K Bec Auto Toate Într-Un singur CSP Lumileds Lampă de Notificare: 1, Fi sigur de putere înainte de instalare. 2, nu demontați Kit. 3, Asigurați-vă că să-l conectați la dreapta, în funcție pozitive și negative electrod. 4, vă Rugăm să treceți la stânga și la dreapta becuri pentru a verifica, dacă un bec de lucru în timp ce alte orb. Produs Caracteristică: 1. Cunosc OEM dimensiune caietul de sarcini-cel mai bun înlocuitor pentru OEM bec halogen si aftermarket hid kit. 2. Ușor de instalat-doar plug and play. 3. All-in-One de proiectare-o simplă conectare la Bec și Șofer. 4. Design fără ventilator - Vine cu cele mai recente de răcire din cupru, centura de proiectare, nici ventilatoarele de răcire necesar ,nu mai mult zgomot. 5. Răspuns rapid, poate aprinde în microsecunde. 6. Protecție de joasă tensiune, de înaltă precizie driver de curent constant cip. 7. Foarte scăzut și consumul eficient de energie decat becurile cu halogen & Becuri HID 8. Durată de viață lungă, de 10 ori mai mult de ASCUNS și de 100 de ori decat cu halogen. 9. LED-ul este semiconductor solid-state sursă de lumină, anti-soc, rezistent la apă, și lumină de înaltă eficiență. Chip de LED-uri de Brand: cree LED Cantitate: 12*cree pInput: DC9V-32V sitului pentru respectivul Soclu: H4 (notă: H4 HB2 9003 este același titular) Putere: 50W low Beam,50W mare Lumeni Fascicul: 8000LM/Set (4000LM/Bec) Fascicul de Înger: 360° Durata de viata: > 30.000 Ore Material: Aliaj de Aluminiu Disponibile Culoare: 6500K - Alb Pur Pachet sunt Incluse: 2x H4 Hi-lo Fascicul de lumină LED-uri becuri 1 x manual de utilizare engleză

Returnare și Rambursare:

Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.

În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine.

NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Guaratee:

12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra. Atunci vom îmbunătăți serviciul nostru imediat.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră și de cooperare cu noastre sincere!

1.Vă rugăm să deschideți Internat Explorer, și de intrare "Vilatudor.ro" pentru cumparatori acasă pagina de Vilatudor.ro.

2.Vă rugăm să introduceți "LEADTOPS" în bara de căutare, și faceți clic pe " căutare ".

3.Puteți vedea primul și cel de-al doilea produs este din magazinele noastre proprii, te rog gândește-te la aceste imagini. Alte imagini nu este magazinul nostru sau fals magazin.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 30cm x 15cm x 15cm (11.81in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Putere 50 W
Plug La fel de ușor ca schimbarea unui bec
lampa soclu H4 Becuri cu LED-uri
Marca Auto pentru Toyota / VW / Volkswagen / Hyundai / Kia / Chevrolet / MazdaLed
Compatibil Cele mai multe dintre auto accesorii de automobile
Exterior/Interior Externe Lumina
Temperatura De Culoare 6000K
Nume De Brand LEADTOPS
lampa de stil LED-uri Auto pentru Faruri h4
Stil Masina De Sursă De Lumină
Chip De Asamblare Tip CSP
Led-Uri Tip Fascicul Combo
Tensiune 12V
Tip De Element Lumina De Aprovizionare
Driver Largă de tensiune de 9-36V
Sursa De Lumina LED
Tip Soclu H4/9003/HB2 Hi/Lo
Model de masina masini Pentru Honda Civic Camry Carola Acord Toyota
Rezistent la apa IP IP68

Produse similare